Sursă foto: servuscluj.ro

 

Compania de Apă Someș intenționează să investească aproximativ 450.000 de lei pentru a extinde rețeaua de furnizare a apei potabile în satul Fodora, comuna Așchileu. Compania a emis deja ordinul de începere a lucrărilor.

În prezent, Fodora are un sistem de alimentare cu apă care deservește mai ales gospodăriile situate de-a lungul drumului județean 109. Având în vedere această situație, s-a decis să se extindă rețeaua de distribuție și pe străzile adiacente, pe o lungime de peste 2 km, pentru a asigura furnizarea de apă în întreaga localitate.

„Ne bucurăm să putem finanța această investiție care va aduce apă potabilă în casele tuturor locuitorilor satului Fodora. Ne dorim ca, până la începutul verii viitoare, lucrările să fie finalizate și oamenii să beneficieze de acest serviciu public atât de necesar”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Investiția, evaluată la aproximativ 450.000 de lei, este susținută financiar de către Consiliul Județean Cluj prin intermediul fondului „Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare-I.I.D.” al Companiei de Apă Someș. Acest fond este constituit din sumele de redevență și impozitul pe profit plătite către autoritățile județene și apoi returnate Companiei, cu scopul de a finanța proiectele de investiții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.