Dorian Popa nu se mai oprește din achiziții de lux. După lanțul de aur cu diamante pe care a dat zeci de mii de euro, iată că vloggerul a trecut la un alt nivel.

Ce cadou extravagant și-a făcut Dorian Popa

Influencerul Dorian Popa a decis că este cazul să își achiziționeze un alt bolid, vorbim de un autoturism de 300.000 de euro. Culmea este că mașina a costat atât după o reducere substanțială de 10.000 de euro pe care a primit-o de la firma-mamă, și care acum a ajuns în garajul său din Domnești. Pentru ea, artistul recunoaște că a scos din buzunar câteva sute de mii de euro, deși nu avea în plan să cheltuie atâția bani, fiind în proces de finalizare a vilelor pe care le vinde. Însă, anul trecut, chiar de ziua copilului, Dorian Popa, după toată munca depusă, a decis că merită să își facă un cadou de zile mari și astfel și-a comandat un bolid care să îi satisfacă toate dorințele și nevoile.

„Eu îmi găsesc fericirea achiziționând mașini și eu mă înscriu aici. Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de ziua copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde ma uitam depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracan-ul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon, care oricum nu îmi place”, a spus Dorian Popa. 

În urma achiziției în valoarea de 300.000 de euro, emoționat, fericit nevoie mare Dorian Popa cu un zâmbet larg pe față, Dorian Popa a avut un mesaj și pentru admiratorii săi. Vedeta le transmite tuturor să nu uite de visurile lor, dar și de copilul interior pe care este musai să-l hrănească zi de zi dacă-și doresc să ducă o viață fericită. ”Dacă vreți să fiți fericiți, hrăniți copilul din voi. Și hrăniți-l cu ce își dorește, nu cu ce credeți voi că și-ar dori”, a mai adăugat artistul.