Serviciul gratuit destinat celor care folosesc mijloacele de transport în comun și doresc să combine călătoria cu bicicleta va fi disponibil începând de mâine, 1 mai.

Suporții pentru biciclete vor fi montați pe vehiculele de transport public care circulă pe traseele liniilor 35, 43, 43B, 43P, 46, 46B, 46L, 40 și 21. Această facilitare permite locuitorilor din Cluj-Napoca să își utilizeze bicicleta în combinație cu autobuzele, oferind o opțiune alternativă, sigură și confortabilă pentru traseele în rampă (cum ar fi Calea Turzii, str. Bună Ziua, str. Frunzișului), către zonele de agrement (precum pădurea Făget, Baza sportivă „La terenuri”) și pentru o conectivitate mai bună între cartierele municipiului: Mănăștur, Zorilor, Grigorescu, Mărăști și Gheorgheni.

Vehiculele echipate cu suporturi pentru biciclete vor fi identificate prin intermediul unui simbol în orarele liniilor disponibile pe site-ul www.ctpcj.ro, în aplicația Tranzy și pe panourile de la stații.

Șoferii au fost instruiți și sunt obligați să ofere asistență în ceea ce privește amplasarea și securizarea bicicletelor pe suporturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.