Sursă foto: servuscluj.ro

Primăria Cluj-Napoca a transmis că se prelungește, pentru a treia oară, termenul de depunere a ofertelor pentru al doilea segment al centurii metropolitane. Inițial, data limită pentru depunerea ofertelor era stabilită pentru 25 septembrie, însă aceasta a fost ulterior extinsă până la 31 octombrie, apoi până la 7 noiembrie. Noul termen limită pentru prezentarea ofertelor este acum 13 noiembrie.

„Termenul la licitația pentru centura metropolitană a fost prelungit până luni, 13 noiembrie 2023, la solicitarea mai multor participanți.

Licitația figurează în stadiul «suspendată» deoarece a fost trimisă spre validare o erată de prelungire a termenului limită de depunere oferte, pentru data de 13.11.2023, ora 15:00. Este o acțiune ce trebuie luată din punct de vedere procedural, având în vedere că termenul de depunere oferte era stabilit pentru 07.11.2023, ora 15:00. Precizăm că am luat această decizie la solicitarea transmisă din partea mai multor operatori economici interesați.

În momentul publicării eratei de prelungire, procedura va figura din nou în stadiul «în desfășurare»”, a declarat Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

La finele lunii iunie, autoritățile locale au acordat contractul pentru prima parte a proiectului către compania câștigătoare, respectiv firma Viarom Construct, care deține poziția de lider.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.