Un bărbat din județul Satu-Mare a fost surprins pe Autostrada A3, între Nădășelu și Câmpia Turzii, în timp ce transporta o cantitate considerabilă de țigări de contrabandă. Poliția a descoperit în camioneta condusă de bărbat 10.000 de pachete.

,,La data de 30 aprilie a.c. în jurul orelor 01:30, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Cluj, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș, au interceptat în trafic, pe Autostrada A3, pe tronsonul Nădășelu-Câmpia Turzii o autoutilitară condusă de un bărbat, de 40 de ani, din județul Satu-Mare, despre care exista suspiciunea că ar transporta țigarete fără a avea aplicat timbru fiscal”, conform IPJ Cluj.

În urma unei verificări, polițiștii au constatat că acesta transporta 200.000 de țigarete fără a avea aplicat timbru fiscal.

Întreaga cantitate de țigări și suma de 7.600 de lei găsiți asupra bărbatului au fost confiscate de către polițiști.

Pe baza probatoriului adunat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în fața magistraților pentru stabilirea unei alte măsuri preventive.

Cercetările continuă în cadrul acestui caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, o faptă prevăzută și sancționată de Codul Vamal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.