Pavel Bartoș și Smiley au o relație specială de prietenie, cei doi fiind implicați în aceleași proiecte de-a lungul timpului. Cu toate acestea, ca în orice relație de prietenie, mai apar și anumite „nemulțumiri”. În emisiunea lui Măruță, Pavel Bartoș nu s-a sfiit să spună ce-l enervează cel mai mult la bunul său prieten, Smiley.

Pavel Bartoș a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, care este prezentată zilele acestea de Adela Popescu. Aceasta nu s-a sfiit să-i pună și câteva întrebări mai delicate, precum aceasta de a numi trei lucruri care îl enervează la culme când vine vorba de Smiley. Și Pavel Bartoș a dezvăluit ce îl nemulțumește.

Este calm în situații în care nu ar trebui să fie

„Este prea cu bun simț, are un bun simț până la culme, serios! Nu vorbește de rău pe nimeni. E atât de calm în situații în care nu ar trebui să fie calm”, a declarat Pavel Bartoș.

Întrebat de Adela Popescu dacă tocmai acest lucru îl enervează, Bartoș a spus că da, pentru că „sunt situații care cer mai multă implicare”.

„Băi, da. Câteodată trebuie să fim nu știu cum, sunt situații care cer mai multă implicare și el: «Da, da, lasă, că o să fie, tu du-te înainte, vin eu după tine, tu prezintă, că eu dorm». Uite, și asta mă enervează, că doarme, doarme în orice poziție. Eu n-am văzut om care să doarmă în orice poziție”, a explicat Pavel Bartoș.

Cu toate acestea, cei doi au o relație de prietenie specială, atât pe platourile de filmare cât și în afara acestora. Ei au multe amintiri plăcute împreună, care cântăresc mult în relația lor.

„Am enorm de multe întâmplări cu Smiley. Când mă gândesc și acum la toate preselecțiile făcute împreună, la toată bucuria pe care o aveau oamenii atunci când ne întâlneau. Toți voiau să ne cinstească, să ne ducă în locuri extraordinare, pentru că știau că suntem oameni care se bucură de viață”, a mărturisit Bartoș în emisiunea „La Măruță”.

Au lansat clipul oficial pentru noul film

Smiley și Pavel Bartoș au lansat clipul oficial al piesei pentru filmul „Ramon”, regizat de Jesus del Cerro, regizorul „Miami Bici”. Povestea personajului, care va putea fi urmărită începând cu 3 februarie, în cinematografe, este spusă de data aceasta pe ritmurile unei melodii vibrante, care conturează perfect filmul de comedie și redă prin muzică toate peripețiile care îl au în centru pe Ramon.

Din distribuție fac parte: Pavel Bartoș, Smiley, Selly, Andreea Esca, Carmen Tănase, Ionuț Rusu, Elvira Deatcu, Andreea Vasile, Alexandru Ion, Bogdan Farcaș, Bogdan Horga, Doru Cătănescu, Ecaterina Lupu, Gabriela Iliescu, Iuliana Postelnicu, Rodica Mandache, Teona Stavarachi și mulți alți actori. Filmul este produs de Pavel Bartoș și Jesus del Cerro și regizat de Jesus del Cerro, care a lucrat și la „Miami Bici”, „Vlad”, „Hawaii”, „Ho Ho Ho”.