Alunecare de teren pe o stradă din Cluj: zona este monitorizată după ce o bandă de circulație a fost afectată pe o lungime de 20 de metri

O alunecare de teren s-a produs, vineri, 26 aprilie, pe o stradă din Cluj-Napoca, fiind afectată una dintre benzi, pe o lungime de 20 de metri. Traficul auto a fost restricţionat, iar zona este monitorizată de echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ale Poliţiei Locale, informează News.ro.

Potrivit ISU Cluj, a fost înregistrată o solicitare privind o alunecare de teren care s-a produs pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca.

„La faţa locului s-a alocat un echipaj cu o autospecială din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca, care a constatat că a fost afectată una dintre benzile de mers a carosabilului, pe o lungime de aproximativ 20 de m. Totodată, s-a anunţat Poliţia locală şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, care au alocat echipaje şi personal de specialitate la evenimentul respectiv”, a arătat sursa citată.

De asemenea, ca măsură de siguranţă a fost restricţionat traficul auto pe strada Uliului, iar echipajul ISU Cluj rămâne în supraveghere, alături de echipaje ale Poliţiei locale şi personal al SVSU Cluj-Napoca, pentru a evalua dacă alunecarea de teren avansează.

Publicat
Din categoria Stiri Etichetat

De Informatiacluj.ro

InformatiaCluj.ro este un site de stiri din Cluj-Napoca, Romania, care ofera actualizari despre evenimentele si noutatile din oras si din regiune.