Sursă foto: servuscluj.ro

Un bărbat dn comuna Florești a dispărut în timp ce se plimba cu bicicleta, și familia a alertat autoritățile, iar acum polițiștii încearcă să-l găsească.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, la data de 11 septembrie, în jurul orei 01:15, au primit o sesizare privind dispariția unui bărbat în vârstă de 38 de ani, din Florești. Acesta a plecat de la domiciliu pe data de 10 septembrie 2023, în jurul orei 13:00, menționând că se va plimba cu bicicleta, dar fără a specifica traseul pe care urma să îl parcurgă. Până în prezent, nu s-a întors acasă.

Bărbatul dispărut are o înălțime de aproximativ 1.75 de metri, cântărește 80 de kilograme, are ochi albaștri și păr șaten cu o zonă de calviție în partea din față. La momentul plecării, purta un tricou alb cu dungi gri în zona pieptului, pantaloni lungi de culoare neagră, o șapcă de culoare gri sau închisă și încălțăminte sport de culoare gri.

Oricine poate oferi informații despre acest caz este rugat să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.