Sursă foto: stiridecluj.ro

Primăria Florești a reușit să obțină și alte fonduri pentru reabilitarea rețelelor de apă și canalizare de pe câteva străzi. Proiectul, în valoare de cinci milioane de lei, a fost atribuit comunei Florești în data de 15 mai.

Aceste fonduri sunt nerambursabile și provin dintr-un nou proiect de extindere a rețelelor de utilități publice, cum ar fi apă, canalizare menajeră și iluminat public stradal. Proiectul este finanțat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Finanțarea acoperă lucrări precum alimentarea cu apă și construirea stațiilor de tratare a apei, sistemele de canalizare, stațiile de epurare a apelor uzate, canalizarea pluvială și sistemele de colectare a apelor pluviale.

Printre străzile care vor beneficia de intervenții se numără Carpați, Florilor, Teilor, Urușagului, Narciselor, Vălean Mărginean și Avram Iancu.

Primarul Bogdan Pivariu a anunțat că durata contractului de implementare este de 24 de luni de la semnare.

”Vom introduce utilitățile pe toate cele 7 străzi, iar apoi le vom asfalta. Practic, modernizăm toate aceste tronsoane, despre care discutăm în acest proiect. Spre exemplu, acum se lucrează pe Terra și pe Teilor”, a mai precizat Pivariu.

Proiectul în cauză are o valoare totală de peste 5 milioane de lei, din care suma de 2.252.895 lei provine de la bugetul de stat, iar suma de 2.810.921 lei provine de la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.