Cele două dive mioritice au ajuns până la procurori în scandalul legat de Gabi Bădălău. Potrivit unor surse apropiate Biancăi Drăgușanu, aceasta a depus plângere penală împotriva Claudiei Pătrășcanu.

Motivul ar fi acela că scandalul din ultimele zile i-ar fi adus atâtea prejudicii de imagine Biancăi Drăgușanu că ar fi pierdut un contract extrem de bănos de 36.000 de euro. Enervată la culmea de acest aspect, blonda ar fi depus plângere penală împotriva Claudiei Pătrășcanu.

Aceasta din urmă s-a înfuriat extrem de tare când a aflat despre acest lucru și a răbufnit. „Nu mai are de unde cere bani șarlatanca asta? Nu-i mai dă Bădălău bani? Păi a zis că a încetat cu circul și că nu mai pronunță numele meu prin presă și acum ce face? Aaa… cere bani?! Păi s-au putea să-i cer eu bani, mulți tare…va trebui să demonstreze cum și-a permis să mă facă bolnavă psihic în toată media.

Mi-a făcut plângere penală? N-am mai râs de mult! Păi a uitat de amenințarea cu băgatul în groapă în care îmi dispera familie? Asta nu e probă? Cu șărlătăniile nu ajungi bine deloc, ar trebui să știe acest aspect și să se potolească. Probe, nu vorbe! Martori care au trăit cu ea în pat!”, a spus Claudia Pătrășcanu, potrivit informațiilor din spațiul public.
Biancăi Drăgușanu
„O las pe ea să facă toate demersurile că e ‘șmecheră și are bani mulți pentru avocați, cunoaște judecători, poliție, procurori’, doar așa mi-a strigat într-un mesaj pe care l-a dat mamei mele și amenința că ne bagă în groapă. Mai știu unul care spunea: sunt șmecher, milionar și îți iau copiii, te bag cu o hârtie la nebuni”, se pare ca acum i-a predat ștafeta cu sărlătănii asteia.

În loc să o preocupe de mine și familia mea, să se preocupe cu ceva constructiv în viața asta. A făcut o obsesie pentru persoana mea. Măi, eu cred că individa asta mă confundă și crede că a întâlnit persoana din care să facă ea terci și circ așa cum îi place. S-a înșelat! În loc să fie susținută de Bădălău să devină un om mai bun, e susținută să facă rău propriilor lui copii, căci a uitat că eu sunt MAMA COPIILOR LUI. Tot circul ăsta este permis și amplificat de el, de Gabi, care în loc să o oprească, el amplifică. Deja începe să mă obosească subiectul acesta și e ultima declarație pe care o dau. Mi-am asociat destul numele cu acești oameni. Suficient!”, a mai zis ea.