Consilierul local PSD Cluj Anca Ciubăncan a ajuns, vineri seara, pe 17 martie, la secția UPU a Spitalului Județean Cluj-Napoca, cu o rană la cap și coaste rupte, după o altercație cu o colegă de partid, Angela Sacaliș, secretară departamente, relatează publicația Foaia Transilvană.

Consiliera locală le-ar fi reproșat colegelelor că fumează în sediul partidului, iar acest lucru este ilegal. Ulterior, Anca Ciubăncan a fost împinsă și, în cădere, a dat cu capul de asfalt.

La fața locului a intervenit un echipaj de la Poliția Cluj-Napoca și a fost chemat SMURD-ul. Ciubăncan a ajuns la Urgențe. a suferit un traumatism cranian, iar radiografia a evidențiat că care are câteva coaste rupte.

„Totul s-a întâmplat în curte, în fața sediului. Când am ajuns la sediu, le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Și le-am spus să nu își bată joc de munca altora. Atunci Sacaliș a început să mă înjure”, a declarat Anca Ciubăncan.

A venit și a sărit pe mine. Mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reușit să ma trag și atunci a revenit, m-a împins, am căzut și m-am lovit la cap. Îmi e foarte rău.

Anca Ciubăncan, pentru Foaia Transilvană:

Angela Sacaliș, secretară departamente, nu au putut fi contactată.

Presa locală a scris că în incident ar fi fost implicate și Evelina Milea, președinte interimar TSD, și Luiza Neagu, consilieră la cabinetul parlamentarului Vasile Dîncu.

„Biroul Organizației Municipale Cluj-Napoca va analiza în cel mai scurt timp acest incident și va lua măsurile corespunzătoare. De asemenea, a fost sesizată Comisia de Etică”, a declarat președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș, citat de Cluj24.