Ozzy Osbourne, legendarul muzician, a anunţat că nu va putea fi capabil din punct de vedere fizic să susţină concertele din viitorul turneu european.

Ozzy Osbourne, de 74 de ani, a declarat că a avut un accident major în urmă cu patru ani în care i-a fost afectată coloana vertebrală și că nu mai poate face față călătoriilor.

„Vocea mea este în regulă”

„Este probabil unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să-l împărtăşesc cu fanii. Aşa cum ştiţi cu toţii, acum patru ani am suferit un grav accident în care mi-am afectat coloana vertebrală. Singurul meu scop în acest timp a fost să mă întorc pe scenă. Vocea mea este în regulă. Cu toate acestea, după trei operaţii, tratamente cu celule stem, sesiuni nesfârşite de kinetoterapie şi cel mai recent Tratament Cybernics (HAL) inovator, corpul meu este încă slab din punct de vedere fizic.

„Sunt sincer mişcat de felul în care v-aţi păstrat cu răbdare biletele în tot acest timp, dar conştient, acum am ajuns să realizez că nu sunt fizic capabil să particip la viitoarele mele turnee în Europa/ Marea Britanie, după nu m-am putut ocupa de călătorie. Credeţi-mă când spun că gândul de a-mi dezamăgi fanii chiar mă macină mai mult decât veţi şti vreodată”, a spus Ozzy Osbourne.

Turneul său de rămas bun în Europa și Marea Britanie urma să înceapă în mai la Helsinki

Artistul a avut parte de o serie de probleme de sănătate în ultimii ani, dezvăluind diagnosticul său de Parkinson în ianuarie 2020, Covid-19 în aprilie 2022 și supus unei intervenții chirurgicale două luni mai târziu.

„Niciodată nu mi-aş fi imaginat că zilele mele de turneu se vor încheia astfel. Echipa mea se gândeşte unde aş putea cânta fără a fi nevoit să călătoresc din oraş în oraş şi din ţară în ţară. Vreau să mulţumesc familiei mele… trupei mele… echipei mele… prietenilor mei de multă vreme, Judas Priest, şi, bineînţeles, fanilor mei pentru dăruirea, loialitatea şi sprijinul lor şi pentru că mi-au oferit viaţa pe care nu am visat vreodată să o trăiesc. Vă iubesc pe toţi…”.

Echipa lui Osbourne, a adăugat el în declarație, „în prezent vine cu idei despre locurile în care voi putea cânta fără să fiu nevoit să călătoresc din oraș în oraș și din țară în țară”.

El a încheiat mesajul mulțumind familiei, trupei, echipei întregi, prietenilor, lui Judas Priest și fanilor săi „pentru dăruirea, loialitatea și sprijinul lor nesfârșit” și pentru că i-au oferit viața pe care nu a visat-o niciodată, informează CNN.