Sursă foto: servuscluj.ro

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca are loc astăzi, la ora 19:00, în Piața Unirii. Evenimentul se va desfășura zilnic până pe 31 decembrie 2023 și va include o varietate de activități festive.

Evenimentul de deschidere include:

  • Ceremonia oficială și aprinderea luminilor de Crăciun, alături de echipa UNTOLD Universe.
  • Concerte susținute de artiști precum Carla’s Dreams, EMAA, trupa de coveruri Speak Floyd, Prințesa Karla & prietenii ei și Corul de Copii al Operei Maghiare.
  • Activități interactive pentru copii, inclusiv în fața bradului de Crăciun și în Căsuța lui Moș Crăciun.

Începând cu 24 noiembrie 2023, Piața Unirii va găzdui peste 75 de căsuțe iluminate și decorate, oferind produse și activități dedicate copiilor, tinerilor și familiilor. Printre produsele disponibile se numără decorațiuni și cadouri de Crăciun, produse de meșteșugărit, costume tradiționale, blănuri și produse gastronomice ale producătorilor locali.

Târgul de Crăciun va oferi și preparate culinare variate, de la turtă dulce și cozonaci de casă la brânzeturi maturate și delicii tradiționale românești și internaționale precum kurtos kalacs, burgeri, churros și cârnați vienezi.

Organizatorii au pregătit și o serie de evenimente muzicale și activități pentru copii, inclusiv o scenă pentru concerte și spectacole, o roată panoramică, un carusel, căsuțe poștale pentru scrisori și Căsuța lui Moș Crăciun.

Programul de pe „Planeta Crăciun” include concerte, spectacole și activități pentru întreaga familie, iar târgul va fi deschis zilnic, cu prelungirea programului în weekend. Scena va găzdui evenimente începând cu ora 18:00, iar programul variază în funcție de zi și de artiști.

Vizitatorii sunt așteptați să se bucure de atmosfera festivă și de produsele tradiționale oferite în cadrul Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.