Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit anul trecut, dar au rămas în relații bune. Oana Mizil a dat de înțeles că separarea nu ar fi una definitivă și reacționat imediat după ce fostul primar al Sectorului 5 a fost fotografiat în compania unei blonde.

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit în toamna anului trecut, după o relație de lungă durată. Recent, fostul primar al Sectorului 5 a fost surprins în compania unei blonde. Cei doi au luat masa la un restaurant.

Imaginile au fost văzute și de Oana Mizil care a spus că o cunoaște pe femeia care a fost fotografiată în compania lui Marian Vanghelie. Ea susține că întâlnirea ar fi fost una de afaceri și nu una romantică.

„Despre acele imagini care au apărut cu Marian pot să spun că o cunosc pe acea doamnă. Au avut doar o întâlnire de lucru, nu este problemă”, a declarat Oana Mizil.

Alături de Marian Vanghelie

Oana Mizil și Marian Vanghelie au fost împreună 11 ani. Potrivit zvonurilor din ultima vreme, Oana Mizil a fost extrem de afectată de probleme legale ale lui Marian Vanghelie. Relația dintre cei doi ar fi început să scârțâie încă din 2021. Între ei ar fi avut loc o altercație fizică, din cauza geloziei politicianului.

Deși părea că s-au împăcat și au trecut peste incident, se pare că acesta le-a afectat mult relația. Ea spune însă că îi va fi în contiuare alături politicianului. Marian Vanghelie are o condamnare de 12 ani de închisoare pentru luare de mită. Sentința nu este însă definitivă.

„Dacă Marian va păți ceva, îi voi fi alături. Este tatăl fetiței mele. Este omul la care am ținut enorm și la care încă țin. Dacă va păți ceva, voi merge acolo, așa cum am făcut și în 2015”, a mai spus Oana Mizil.

Șanse de împăcare

Ea dă însă de înțeles că ar mai exista șanse de împăcare și că ruptura dintre ea și Marian Vanghelie nu este una definitivă. „Suntem bine, și eu și fetița. Tot timpul vorbesc cu Marian la telefon despre fetiță. Vorbim mai des decât înainte și ne înțelegem mai bine. Nu știu dacă o să ne mai împăcăm, asta doar Dumnezeu știe ce o să fie cu noi.

Eu sunt bine așa cum sunt. Tocmai ce am venit dintr-o vacanță, de câteva zile. Am fost cu fata, în Italia, am fost puțin și la schi. Ne este bine așa. În orice caz, suntem mult mai liniștite”, a mai declarat Oana Mizil, pentru click.ro.