Sursă foto: servuscluj.ro

Puterea muzicii depășește limitele cuvintelor. Ultima zi a festivalului UNTOLD a fost o zi de neuitat pentru peste 100.000 de fani care au fost invitați să exploreze Universul UNTOLD și să combine realitatea cu imaginația.

Ediția a opta a festivalului nu ar fi fost atât de legendară fără prezența unuia dintre cei mai îndrăgiți DJ, Armin van Buuren, prezent de la prima ediție în 2015. Acesta a fost unul dintre cei mai așteptați DJ din istoria Untold.

Armin van Buuren a oferit un spectacol de 5 ore pe Cluj Arena, unde a fost întâmpinat de zeci de mii de fani care l-au însoțit până la răsăritul soarelui. Pe parcursul a 5 ore, fani Untold au fost încântați de un set live spectaculos. Printre surprizele oferite de Armin a fost și prezența lui Sam Martin, câștigător al premiului Grammy. Acest artist american a interpretat în direct piesele „My Wild Wild Son”, „Miles Away” și „Mask”. Cu o voce excepțională și inconfundabilă, Armin van Buuren, un DJ care se reinventează de fiecare dată, a creat atmosfera perfectă pentru o călătorie prin lumea muzicii electronice. A reușit să creeze o legătură specială cu fanii Untold de fiecare dată când a urcat pe scenă, oferindu-le momente unice și inedite.

Noa Zulu, o artistă israeliană care stăpânește instrumentul muzical didgeridoo, a oferit o experiență audio inedită. Prin tehnicile de respirație circulară, acest instrument a generat sunete cu rezonanță, iar în combinatie cu muzica psy-trance a creat o experiență unică pentru audiența de la Cluj Arena. Versiunea specială a piesei „The Tribe” a fost un alt moment special pregătit de Armin van Buuren împreună cu Noa Zulu.

Peste 200 de fani norocoși ai lui Armin van Buuren au avut privilegiul de a sta pe mainstage-ul UntoldD pe toată durata set-ului său. Armin van Buuren a venit în România însoțit de soția sa, Erika.

David Guetta, unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, a impresionat publicul cu un spectacol plin de emoție. În fața zecilor de mii de fani adunați din peste 100 de țări, David Guetta a adus un show incredibil.

„Este incredibil! Am fost aici de la prima ediție, am fost impresionat, dar astăzi trăiesc această frumoasă nebunie alături de voi! Untold a crescut atât de mult. Vă iubesc, vă apreciez și vă mulțumesc pentru că sunteți alături în această seară”, a spus Guetta, cu emoție vizibilă.

Timp de o oră, zecile de mii de fani de pe Cluj Arena au fost purtați printr-un carusel de hit-uri, de la piesele clasice („Love Is Gone”, „I Got A Feeling”, „Titanium”) până la cele mai noi („Something To Hold On To”, „Lost in The Rhythm”, „Permanence”, „You Can’t Change Me”).

Ferg, un artist american prezent pentru prima dată în România, a ținut să ofere un show de calitate, în ciuda avertizărilor meteo care au dus la ploaie. Fanii Untold au rămas dedicați și au dansat în ploaie.

Olly Alexander de la Years & Years a adus și el o energie unică pe scenă, comunicând chiar și în limba română: „Bună seara, Cluj! Vă iubesc și vă mulțumesc!” Artistul britanic și-a invitat fanii să cânte împreună hit-urile trupei Years & Years, precum „Take Shelter”, „King”, „Desire”, dar și piesele de pe albumul său cel mai recent, „Night Call”.

Fedde Le Grand, un DJ inclus în lineup-ul serii, a venit la Untold împreună cu soția sa și a mărturisit cu emoție: „De fiecare dată când vin la Untold, simt această conexiune unică. Aceasta face ca festivalul să fie cu adevărat special.”

În încheiere, s-a făcut o scurtă recapitulare a celor patru zile de festival, în care fiecare zi a adus momente extraordinare pentru fani. Show-ul live al trupei Imagine Dragons a fost unul dintre punctele culminante ale ediției, cu vocea impresionantă a solistului Dan Reynolds creând momente magice alături de mii de voci ale fanilor. Bebe Rexha a adus un spectacol inovativ, iar Martin Garrix a creat o atmosferă euforică pe Cluj Arena.

Fanii Untold pot să se înregistreze pentru ediția din 2024 pe site-ul oficial al festivalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.