Loredana Chivu a avut parte de o surpriză neașteptată, chiar de ziua ei de naștere. În timpul petrecerii date în cinstea ei, iubitul său a îngenuncheat și a cerut-o în căsătorie.

Inelul, plin de diamante, a fost postat chiar de Loredana, pe rețelele sociale. La petrecere au fost prezenți mai mulți artiști, printre care Luis Gabriel și Adrian Minune. Totul a avut loc la un local de lux din București.

Inelul de logodnă al Loredanei Chivu valorează zeci de mii de euro

Loredana Chivu nu a fost cerută în căsătorie cu orice inel, ci cu unul în valoare de aproximativ 87.000 de euro. Loredana Chivu a decis să-și țină departe de ochii publicului viața sentimentală, însă nu s-a putut abține și a postat mai multe imagini, după ce a fost cerută în căsătorie.

La petrecere au fost prezenți și Simona Trașcă, buna prietenă a Loredanei Chivu, Daniela Crudu, Bassam Dabbas și mulți alții. Fosta asistentă TV a postat mai multe videoclipuri din seara petrecerii, pe pagina sa de Instagram, unde apare îmbrăcată într-o rochie roșie, potrivit spynews.ro.
Loredana Chivu
Cine este logodnicul Loredanei Chivu

Despre cel care îi va fi soț Loredanei Chivu nu se cunosc foarte multe. În luna noiembrie a anului 2022, fosta asistentă TV a declarat pe rețelele sociale că este singură, însă se simte bine și așa. „Single and blessed” era descrierea folosită la o postare.

În urmă cu câteva zile, diva a publicat câteva imagini cu surpriza pe care a primit-o din partea celui care a cucerit-o. Se pare că bărbatul misterios i-a decorat camera cu o mulțime de buchete de trandafiri, mii de petale, șampanie, baloane colorate și mesaje de dragoste.

„Cea mai emoționantă aniversare! Mă simt binecuvântată și fericită…sunt efectiv fără cuvinte! Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase care mi-au ajuns la inimă! Am avut parte doar de surprize deosebite alături de familia și prietenii mei…Vă doresc din suflet tot ceea ce e mai bun, să vă ocolească necazurile și să aveți doar zile senine, pline de iubire”, a scris