Andrew Tate și fratele său, Tristan Tate, sunt în arest pentru 30 de zile în România. În timp ce își petrec Revelionul în spatele gratiilor, cei doi trăiesc clipe de groază. Andrew Tate se teme chiar că ar urma să fie asasinat.

Andrew Tate susține într-o înregistrare că se urmărește asasinarea sa, după ce ar fi fost băgat la închisoare. El a apreciat că se află în spatele gratiilor fără motiv, în încercarea de a i se închide gura.

”Deja mi-au dat câteva avertismente. Sunt acum în punctul în care cred cu adevărat că vor încerca să mă omoare. Înțeleg că ai parte de trei greșeli în jocul ăsta. După prima încearcă să îți închidă gura și să te discrediteze, ceea ce tocmai mi s-a întâmplat, după a doua greșeală încearcă să te bage la închisoare fără niciun motiv, iar la a treia greșeală te omoară.

Deja mi-am irosit o greșeală și cred cu fermitate că vor încerca să mă omoare„, a susținut acesta.

Andrew Tate a povestit ce i se întâmplă

Andrew Tate a povestit că apar de nicăieri numere de telefon, conversații de pe WhatsApp.

„Nu am nicio idee cine este această persoană sau cum a făcut rost de numărul meu. Mă invită la petreceri private în locuri discrete, mi s-au pus să ascult conversații telefonice de-ale mele. Am răspuns la telefon și am auzit o înregistrare cu mine vorbind la telefon. Asta este ceea ce se întâmplă”, a declarat Andrew Tate în înregistrare.

Arestați pentru 30 de zile în România pentru trafic de persoane și viol

Andrew Tate și fratele său, Tristan Tate, au fost puși sub arest pentru 30 de zile în România pentru trafic de persoane și viol.

Până acum, au fost identificate șase persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracțional organizat. Cu privire la infracțiunea de viol s-a reținut că, în luna martie a acestui an, o persoană vătămată a fost constrânsă, în două ocazii diferite, de un suspect prin exercitarea de violențe fizice și presiuni psihologice să întrețină relații sexuale. Cei patru suspecți au fost inițial reținuți, iar vineri, 30 decembrie 2022, au primit mandate de arestare pentru 30 de zile.

Potrivit BBC, o instanță judecătorească din România a dat curs cererii poliției de a-l reține pentru 30 de zile pe Andrew Tate, care a fost reținut alături de fratele său.

Frații Tate sunt niște personaje extrem de controversate în showbiz-ul românesc. Aceștia sunt cunoscuți nu doar pentru faptul că sunt milionari, dar și pentru faptul că s-au afișat cu mai multe femei celebre de la noi. Printre vedetele autohtone despre care se zvonește că ar fi avut relații de scurtă durată cu cei doi frați britanici se numără Bianca Drăgușanu, Alexandra Stan, dar și Lidia Buble.