În luna august a anului trecut, Minodora a suferit pierderea mamei ei. Decesul a fost anunțat la mai bine de o lună după moartea acesteia, artista declarând că nu a avut puterea de a face publică tragedia care a marcat-o atât de profund.

Lui Minodor îi este încă greu să să treacă peste moartea mamei sale. A avut un șoc cumplit când a aflat că persoana care i-a dat viață nu mai este printre noi. În timpul unui interviu, Minodora a făcut o serie de dezvăluiri despre cum a reușit să își revină după pierderea suferită.

Mama Minodorei s-a stins din viață din cauza unor probleme de sănătate. Aceasta suferea de diabet. În plus, a suferit un accident vascular cerebral printre alte probleme de sănătate care i-au cauzat decesul în cele din urmă.

După moartea celei mai dragi din viața ei, Minodora a spune că i-a fost greu să-și recapete puterea de a merge mai departe, iar persoana care a reușit să îi aline suferința a fost chiar Marco, fiul ei.

Nu are planuri pentru 2023

„Numai puiul meu, Marco, reușește. Am avut o perioadă în care mi-a fost foarte greu, încât nici pe copil nu-l vedeam. Foarte greu am depășit. Nu vedeam nimic. Toate evenimentele mele au fost extrem de greu de dus până la capăt, încă din aprilie, de când ea s-a îmbolnăvit. Foarte greu mi-a fost să cânt. Știam că sunt melodii care îi plac ei și eu mă întorceam la public că îmi dădeau lacrimile. Mă copleșeau emoțiile. Păstrez legătura prin ea, pentru că simt că ea este în mine, am fost același suflet. Discutam întotdeauna. A fost o telepatie între noi”, a mărturisit Minodora.

Cântăreața a precizat explicat că pentru anul 2023 nu are planuri momentan, mărturisind că își dorește să își găsească liniștea după decesul mamei sale și are nevoie de o perioadă pentru a-și găsi puterea de a depăși durerea pierderii.

„Planuri nu am, să dea Dumnezeu să fie la fel de multe evenimente cum am avut și anul trecut, la fel ca orice artist, asta în primul rând. În al doilea rând, mă rog la Dumnezeu să-mi dea puterea să mă liniștesc sufletește, după pierderea imensă pe care am suferit-o. Să-mi dea putere să trec mai departe, eu sunt o fire puternică. Mamei mele i-ar fi plăcut să fiu puternică și să merg mai departe. Noi am avut o discuție în urmă cu ceva timp. Mi-a spus că o vină și momentul ăla, dar să fiu puternică și să merg mai departe, să-mi văd de carieră și de copil. Dacă mă întristez, îmi aduc aminte de aceste vorbe”, a mai mărturisit Minodora la Antena Stars.