Faptul că relația dintre Micutzu și Mircea Badea este una destul de tensionată nu mai reprezintă un secret. Comediantul a spus care este adevărul în legătură cu bătatia dintre cei doi.

Cosmin Nedelcu, Micutzu, a fost invitatul lui Denise Rifai la emisiunea „40 de întrebări”. Comediantul nu s-a ferit să spună că nu îl simpatizează pe Mircea Badea. Actorul din „Teambuilding” a spus că a făcut o serie de glume la adresa jurnalistului care au fost destul de răutăcioase și exagerate. În ceea ce privește zvonul că cei doi s-au bătut, Micutzu a dezvăluit că nu a vrut niciodată să îl bată pe Mircea Badea în ciuda faptului că nu a fost de acord cu părerile lui.

„Într-adevăr, acolo am greșit! A fost o perioadă în care am fost foarte înverșunat. Aveam senzația că dreptatea e de partea mea. Încă eu cred că era o glumă rezonabilă. Nu era cea mai bună glumă la adresa lui, dar era o glumă rezonabilă. În niciun caz n-am vrut să-l bat pe Mircea Badea. Și sper că nici dumnealui nu mai vrea să se mai bată cu nimeni”, spus comediantul.

Bătaia la care Micutzu face referire a avut două episoade, unul în noiembrie 2014, când Mircea Badea l-a provocat la bătaie, în ring, pe sportivul Teodor Emi (Tedi). Prezentatorul „În gura presei” a fost bătut, atunci, în mai puțin de cinci minute. Cinci ani mai târziu, în 2019, cei doi au reeditat înfruntarea, iar campionul de K1 l-a făcut knock-out pe Mircea Badea în doar cinci secunde.

Micutzu, la un pas de bătaie, în plină zi

Micutzu a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe certuri. El a mărturisit că a fost la un pas de bătaie în urmă cu doi ani. Incidentul s-a petrecut în timp ce se plimba alături de iubita sa și un prieten pictor pe Calea Victoriei. Comediantul mergea în fața celor doi. Ei se îndreptau către un club pentru a susține un show de stand-up. În acest timp, o tânără care se afla la o terasă l-a salutat, iar lucrurile au degenerat.

„La câteva secunde băiatul care mă înjură a început să facă niște miștouri de «bun simț», după care i-am arătat un deget…Am traversat spre club, a început să mă înjure din spate. N-am mai putut să mai înghit, am lăsat pungile cu cadouri, le-am lăsat pe stradă, pe trotuar ca să mă întorc și să-i explic că nu e ok”, a mai spus Micutzu în timpul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.