Sursă foto: stiridecluj.ro

Marți seara a avut loc un incident în care un trotinetist a fost lovit de un autoturism la intersecția străzilor Cuza Vodă cu 21 Decembrie. Potrivit informațiilor inițiale, un tânăr implicat în accident a fost preluat de o ambulanță SMURD.

„A fost solicitată o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă pentru a prelua un tânăr de 28 de ani, implicat într-un accident rutier între un autoturism și o trotinetă. Acesta a fost transportat în stare de conștiență la spital”, declară ISU Cluj.

Din ce în ce mai mulți oameni atrag atenția asupra pericolului reprezentat de trotinetele electrice atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi. În urma acestor preocupări, oamenii sunt indignați și cer autorităților să ia măsuri corespunzătoare. Aceste vehicule devin din ce în ce mai frecvente în trafic, având atât avantaje față de autoturisme, cât și riscuri.

Șoferii din Cluj-Napoca se plâng că trotinetiștii nu respectă regulile de circulație sau chiar nu le cunosc.

„Își bat joc de noi în trafic…fac slalom printre mașini, fara casca…reguli respectate…ăștia câtă șpagă plătesc să poată închiria oricui?”; „Nu a semnalizat la schimbarea direcției de sens”, declară șoferii la imaginea cu accidentul care a fost publicată pe Info Trafic Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.