Vlăduța Lupău, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară, locuiește într-o vilă spectaculoasă din Cluj. Casa a fost construită de la zero, iar rezultatul a impresionat întreaga familie.

Vlăduța Lupău locuiește într-o vilă superbă din Cluj alături de soțul ei, Adi Rus, dar și de fiul lor, Iair. Interpreta de muzică populară și-a dorit o casă spațioasă, unde să aibă și o curte impresionantă.

Artista a reușit să transforme visul său în realitate, construind o vilă de lux în Cluj-Napoca. Lucrările de construcție s-au desfășurat rapid, iar rezultatul este impresionant: o locuință cu terasă generoasă, curte încântătoare și o piscină care adaugă o notă de rafinament. Interiorul vilei reflectă gustul sofisticat al artistei, care a colaborat cu o echipă de profesioniști pentru a asigura cele mai înalte standarde de calitate.

Vlăduța Lupău și fiul ei, Iair

Utilizând materiale precum cuarțul și mobila făcută la comandă, Vlăduța Lupău a creat un spațiu elegant și confortabil, perfect adaptat nevoilor ei și ale familiei sale.

„Am venit la casă, unde nu am mai ajuns de două săptămâni și ceva și sunt foarte entuziasmată de cum s-a transformat totul în interior. Cred că în foarte puțin timp o să ne și mutăm. O să vă arăt mici chestii pentru că sunt foarte încântată și eu.

Să nu mă întrebați detalii, mobila este făcută toată la comandă, iar designul este făcut de o echipă profesionistă. Ușile astea efectiv le ador pentru că sunt din furnir.

Bucătăria nu este gata. Blatul mesei este din cuarț. În living mai avem de lucrat la scara interioară. În grădină este deja plantat un copac”, spunea Vlăduța Lupău înainte ca vila ei să fie gata.

Într-un clip video postat pe rețelele de socializare, Vlăduța Lupău a arătat dormitorul său spațios, ilustrând atenția la detalii și preferințele estetice ale artistei. Patul imens, draperiile gri și tabloul imens ce îi înfățișează pe ea și pe soțul ei adaugă o notă intimă și personală în această camere a casei.

„Să nu mă întrebați detalii, mobila este făcută toată la comandă, iar designul este făcut de o echipă profesionistă. Ador ușile, sunt din furnir.

Bucătăria nu este gata. Blatul mesei este din cuarț. În living mai avem de lucrat la scara interioară. În grădină este deja plantat un copac”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram, înainte ca locuința să fie gata.

Baia vedetei, amenajată în tonuri închise, reflectă eleganța și rafinamentul, cu oglinzi rotunde cu LED-uri și chiuvete în nuanțe de gri închis. Grădina generoasă a vilei, unde au fost plantați mulți copaci, oferă un spațiu relaxant și plin de verdeață, ideal pentru momente de relaxare și recreere în aer liber.

„Camera copilului e cea mai frumoasă cameră din toată casa”

Deși a apelat la un designer de interior, Vlăduța Lupău a dorit ca ea să se ocupe de camera fiului său. Astfel că artista și-a pus ideile în practică, iar rezultatul a fost cel mult visat.

„Camera copilului e cea mai frumoasă cameră din toată casa! Mi-am dorit să fie cu norișori și ursuleți! Așa am și făcut-o, iar la designul camerei am contribuit eu 100%, chiar dacă în restul casei am avut designer. Aici mi-am pus eu toate ideile și plăcerile.

Doarme în cameră cu noi, chiar în pat cu noi de multe ori, pentru că așa ne place! Dar în unele nopți de peste weekend, când eu sunt efectiv epuizată, îl mutăm, ca să pot să mă odihnesc și eu”, mărturisea vedeta, pe Instagram.

Situată în Făget, Cluj, vila Vlăduței Lupău impresionează prin designul său modern și extravagant. Cu multiple camere spațioase, inclusiv un studio de muzică și un dressing imens, locuința este un adevărat refugiu pentru artista și familia sa. Cu atenția la detalii și implicarea în fiecare aspect al designului, Vlăduța Lupău a reușit să creeze un spațiu care reflectă personalitatea sa vibrantă și pasiunea pentru frumos, îmbinând armonios eleganța și confortul într-o casă de lux pe care o poate numi cu mândrie „acasă”.

FOTO: Instagram