Sursă foto: servuscluj.ro

Entitățile non-profit care desfășoară programe și proiecte în domeniul tineretului, activităților socio-educaționale, sportului, culturii sau cultelor religioase recunoscute în România, sunt reamintite de Consiliul Județean Cluj că termenul limită pentru depunerea cererilor de finanțare nerambursabilă din fonduri publice este joi, 9 martie, la ora 12:00.

” Mai sunt doar patru zile înc are cei interesați au oportunitatea de a solicita sprijin pentru susținerea și concretizarea inițiativelor, astfel că îi îndemn să vină într-un număr cât mai amre și să depună proiecte. La fel ca în fiecare an, cele mai bune propuneri vor beneficia de finanțare din partea Consiliului Județean întrucât suntem convinși de impactul pozitiv al acestora asupra dezvoltării societății clujene, în ansamblu”, a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

După încheierea perioadei de depunere a proiectelor, va avea loc procesul de selecție și evaluare a acestora. Lista entităților non-profit ale căror proiecte îndeplinesc criteriile pentru a fi finanțate din fonduri publice județene va fi publicată pe site-ul oficial al forului administrativ județean. Această listă va include suma propusă pentru fiecare organizație în parte și va fi supusă aprobării în cadrul unei ședințe a deliberativului județean. Alocarea sumelor pentru proiecte se va face astfel:

  • programele și proiectele din sfera tineretului și a activităților socio-educaționale: 900.000 lei
  • susținerea structurilor sportive: 1.050.000 de lei
  • proiecte și programe din domeniul cultural: 900.000 lei
  • unități de cult religios recunoscute legal: 1.550.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.