Sursă foto: servuscluj.ro

La concursul dedicat papagalilor peruși, desfășurat în cadrul Expoziției anuale de peruși pui și tineret de la Grădina Zoologică din Sibiu, un pui de peruș în vârstă de câteva luni, provenind din județul Cluj, a fost declarat campion național. Informația a fost oferită de către președintele Romanian Budgerigar Society, Florin Orzea.

Potrivit directorului Grădinii Zoologice din Sibiu, aceasta a fost prima competiție de acest gen organizată la instituția pe care o conduce.

„Este prima competiţie desfăşurată la Zoo la Sibiu. Organizatorii acum au ales Sibiul ca locaţie şi eu mă bucur şi, sigur, şi vizitatorii noştri se vor bucura. La Zoo avem în jur de 20 de peruşi, niciun campion, iar acum în expoziţie avem peste o sută de peruşi”, a declarat președintele grădinii zoologice, pentru Agerpres.

Duminică, între orele 09:30 și 14:00, vizitatorii Grădinii Zoologice din Sibiu vor avea oportunitatea de a vedea perușul campion, precum și celelalte peruși participante la concurs.

Duminică, între orele 09:30 și 14:00, vizitatorii Grădinii Zoologice din Sibiu au avut oportunitatea de a admira perușul campion, precum și alți peruși participanți la concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.