Sursă foto:

Un proiect de hotărâre a Consiliului Local a fost depus de Primăria Cluj-Napoca pentru a înscrie în cartea funciară toate imobilele concesionate CTP, o condiție necesară pentru a putea accesa fonduri europene pentru modernizarea acestora.

În special, pentru clădirea din B-dul 21 Decembrie 1989, frecventată de cetățeni pentru eliberarea abonamentelor, se va promova un proiect de hotărâre a Consiliului Local pentru înscrierea în cartea funciară și se va putea depune apoi un proiect de modernizare prin fonduri europene.

În schimb, pentru baza CTP din cartierul Grigorescu, documentația necesară pentru înscrierea în cartea funciară nu a fost încă trimisă și se solicită accelerarea procesului. Dacă imobilul este înscris în cartea funciară, Primăria poate accesa un proiect de finanțare prin PNRR pentru instalarea unui sistem de producție a energiei din surse regenerabile, utilizând panouri fotovoltaice, similar cu baza din Mănăștur.

Scopul proiectului este de a alimenta parcul de autobuze electrice cu energie produsă în mare parte din surse proprii și de a reduce costurile cu energia electrică achiziționată din rețeaua publică.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.