Claudia Pătrășcanu s-a pus pe dat din casă și a pus-o la pământ pe Bianca Drăgușanu. De data asta, Claudia a spus lucruri grele, aducându-i Biancăi acuzații care cu greu vor fi trecute cu vederea.

Claudia Pătrășcanu susține că însuși Gabi Bădălău i s-a confesat și i-a povestit despre Bianca că ar fi o prostituată care i-a făcut vrăji grele, acesta fiind motivul pentru care nu se poate despărți de ea. De asemenea, cântăreața spune că Bădălău a realizat ce a însemnat pentru el, drept dovadă îi dă telefoane în miezul nopții și îi face dedicații din partea lăutarilor. E posibil ca Bădălău să-și dorească o împăcare cu mama copiilor săi, însă artista fuge de el ca dracu de tămâie.

Bădălău o ține cu bani pe Bianca, dar și pe familia blondei

Claudia merge mai departe și susține că nu doar Bianca e întreținută de afacerist, dar și familia acesteia, întrucât blonda nu ar mai sta atât de bine la capitolul finanțe. „Să nu uităm de unde a plecat. E o femeie ce a fost ținută de un clan mare din România asta. A fost împărțită în toată Europa să facă prostituție. Cum aș putea eu, Claudia Pătrășcanu, vreodată să mă pun pe o canapea cu o asemenea speță de om? Niciodată în viața asta”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Bădălău se teme de Bianca Drăgușanu

De asemenea, Claudia a spus că vinovatul e fostul soț, care acum se teme însă de actuala iubită și de ce ar putea să facă dacă el o va părăsi. „N-am să-l uit când a venit în casa mea și mi-a descris-o pe câți bani a luat-o în Maldive și că e o prostituată de care nu mai scapă, care i-a făcut vrăji, că a găsit menajera niște ace înfipte în pernă.

Claudia Pătrășcanu

M-a rugat din suflet să-l duc la preot, ca să-l scape de ea. Și tot n-a putut să scape. Nu mai are scăpare. Din păcate pentru el, nu mai are scăpare. Nu am să-i permit acestei individe – un nimic de om – să vorbească despre copiii mei, despre cât cheltuie Gabi (Bădălău – n.r.) cu copiii mei.

Îi e teamă că nu mai are bani? Că dă Gabi mai mult copiilor decât îi dă ei? Gabi (Bădălău – n.r.) plătește încă școala copiilor. Nu mie. Copiilor. Care e problema ei? Vrea să i-o plătească ei, copilului ei? De ce o interesează pe ea copiii mei? Să stea cuminte în banca ei”, a povestit Claudia pentru SpyNews.