Sursă foto: servuscluj.ro

Un incendiu de proporții a izbucnit noaptea trecută într-un grajd din satul Leurda, aflat în comuna Cășeiu. Alarma a fost declanșată în jurul orei 21:10, iar echipajele de pompieri au răspuns cu două autospeciale echipate cu apă și spumă. Din cauza accesului dificil la locație și a lipsei surselor de alimentare cu apă, operațiunea de stingere a durat pe parcursul întregii nopți.

„Când echipajele au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. De notat faptul că accesul în zonă s-a realizat cu dificultate. Totodată, în apropiere nu existau surse de alimentare cu apă pentru autospeciale. În consecință, pe parcursul intervenției, una dintre mașinile noastre a efectuat mai multe drumuri în Dej pentru a alimenta.

În paralel, pompierii rămași la fața locului au realizat dispozitivele de stingere și au reușit să salveze 3 pisici din grajd. Din păcate, 5 rațe și alte 3 pisici au fost pierdute. Nu au existat persoane care să fie rănite în urma acestui eveniment. De menționat faptul că în interiorul grajdului se afla o cantitate considerabilă de fân. Drept urmare, lichidarea totală a durat aproape 8 ore, forțele noastre revenind la unitate în jurul orei 05:00”, a declarat ISU Cluj.

Cauza probabilă a incendiului este încă necunoscută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.