Sursă foto: servuscluj.ro

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Aeroport Cluj-Napoca au identificat un cetățean francez la controlul de frontieră, care avea asupra sa substanțe interzise, presupuse a fi droguri sau substanțe psihoactive.

La data de 03.08.2023, ora 00.10, un bărbat de 26 de ani, cetățean francez, călătorind din direcția Basel, s-a prezentat la Punctul de Trecere al Frontierei Aeroport Cluj-Napoca pentru a intra în țară.

În urma unei analize de risc, polițiștii de frontieră au decis să efectueze un control amănunțit asupra bagajelor personale ale bărbatului.

În timpul controlului, au fost descoperite în bagajele pasagerului o substanță solidă de culoare maro, ambalată în folie de plastic transparentă, și o țigară artizanală, ambele având un miros înțepător.

Din primele investigații, s-a aflat că bărbatul venea în România pentru a participa la un festival în județul Cluj, iar substanțele descoperite erau destinate consumului personal recreativ.

În legătură cu aceste descoperiri, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Structura Teritorială Cluj, a fost sesizată pentru a investiga posibila săvârșire a infracțiunii de „introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul sau exportul de droguri de risc, fără drept”, conform prevederilor articolului 3, alineatul 1 din Legea nr. 143/2000. La finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale corespunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.