Cluj-Napoca va găzdui pe 25 mai 2024 prima ediție a festivalului Midway, o experiență de neuitat pentru iubitorii muzicii electronice.

Cu tema emblematică „The Guardians of Time”, festivalul promite o seară memorabilă, oferind participanților o evadare spectaculoasă din cotidian. Midway nu este doar un simplu eveniment, ci o veritabilă călătorie temporală, unde fiecare moment devine o experiență de neuitat, contopind realitatea cu fantezia.

Scena va fi animată de vibrații electrizante, iar printre DJ-ii de calibru internațional precum TUJAMO, DANNY AVILA și RIVO, se vor afla și talentați DJ români precum Arias, Deny și Mike Kross. Toate acestea se vor desfășura la BT Arena din Cluj-Napoca.

„Midway este răspunsul la dorința celor care caută festivaluri de calitate, desfășurate periodic. Este un concept dedicat celor care doresc să trăiască această experiență de mai multe ori pe an”, declară Ionuț Poptelecan, unul dintre organizatorii evenimentului.

În plus, festivalul va include o zonă special dedicată influencerilor români de renume, oferind oportunități de interacțiune directă între aceștia și public.

Detalii despre bilete: Acces General: 90 de lei/Bilete VIP: 180 de lei.

Biletele sunt disponibile online pe platformele: Entertix,    Extasy App.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați www.midwayfestival.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.