Sursă foto: servuscluj.ro

Marți seara, o fetiță în vârstă de doar 4 ani a fost implicată într-un incident periculos în urma căruia s-a înecat cu o gumă de mestecat. Norocul a fost de partea ei, deoarece polițiștii au intervenit prompt și au reușit să o transporte de urgență la Cluj-Napoca, unde a fost preluată de un echipaj SMURD. Astfel, viața micuței a fost salvată.

„Aseară, în jurul orei 22:30, un apel anunța faptul că o fetiță de patru ani se află în mare pericol, după ce s-ar fi înecat cu o gumă. Solicitarea a venit din localitatea Jucu de Sus, iar cea mai apropiată ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă se afla în oraș, la aproape 30 de kilometri distanță. Drept urmare, fiecare secundă putea face diferența dintre viață și moarte!

Din dispeceratul integrat ISU-SAJ s-a solicitat sprijinul colegilor de la Poliția Rutieră, care s-au mobilizat exemplar. Aceștia s-au întâlnit în trafic cu familia, au preluat-o cu autospeciala pe mica pacientă și pe mama ei, deplasându-se în regim de urgență până la Piața Mărăști. Acela a fost punctul de întâlnire al salvatorilor, iar fetița a primit prim-ajutor calificat și a fost transportată la spital. Acum este în afara oricărui pericol”, a transmis ISU Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.