Astăzi, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a fost prezent la ceremonia de inaugurare a noului Ambulatoriu Clinic de Psihiatrie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca. Acesta este singurul ambulatoriu de acest gen din Transilvania și a fost realizat cu fonduri europene, după finalizarea și recepționarea lucrărilor.

”Este o investiție pe care am finalizat-o pentru Spitalul nostru de Copii și în beneficiul pacienților care vor fi tratați în cadrul acestui Ambulatoriu. Satisfacția este cu atât mai mare cu cât vorbim de singura Clinică de Psihiatrie Pediatrică din Transilvania și una din doar cele trei din țară, unică la nivel național din punct de vedere funcțional și al facilităților de care dispune”, a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Proiectul Spitalului de Psihiatrie Pediatrică a fost finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, cu o valoare totală a lucrărilor de aproximativ 7,8 milioane de euro. Extinderea clădirii a implicat atât creșterea suprafeței pe verticală, cât și pe orizontală, inclusiv adăugarea a două etaje noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.