Anunț de ultimă oră despre Vladimir Putin! Informația venită direct de la Kremlin

Vladimir Putin se bucură în continuare de popularitate în rândul rușilor și, mai mult ca sigur, dacă va candida la alegerile prezidențiale de anul viitor ar obține din nou fotoliul de președinte. Un purtător de cuvânt al Kremlinului a declarat că Putin nu ar avea un concurent real dacă va candida.Vladimir Putin este popular în continuareVladimir Putin este în continuare pe val în preferințele politicienilor dar și ale publicului larg din Rusia. Dmitri Peskov, purtător de cuvânt al Kremlinului, estimează că actualul lider de la Moscova nu ar avea un rival serios care să îl pună în dificultate. Asta, dacă ar candida la alegerile prezidențiale de anul viitor.„Președintele nu a anunțat încă că își va depune candidatura. Dacă presupunem că președintele își nominalizează candidatura, atunci, evident, nimeni din țara noastră nu poate concura cu adevărat cu președintele în momentul actual”, a spus Peskov.În declarația sa făcută într-un interviu pentru RBC, purtătorul de cuvânt a spus că populația îl sprijină necondițional pe Vladimir Putin.„Se bucură de sprijinul absolut al populaţiei. Aceasta este o mare oportunitate şi o mare responsabilitate”, a adăugat Peskov cu privire la șeful său.Societatea rusă îl sprijină pe președinteOficialul moscovit a apreciat că alegerile regionale care s-au încheiat duminică „au confirmat cel mai evident consolidarea absolută a societății în jurul conducerii țării”.„Nivelul de sprijin pe care l-au primit actualii șefi de regiuni indică faptul că și președintele se bucură de acest sprijin. Marea majoritate dintre ei au fost acei guvernatori care au primit sprijinul președintelui”, a mai spus Dmitri Peskov.Atât Ucraina, cât și comunitatea internațională, au denunțat în termeni duri alegerile în condițiile în care votul a fost organizat și în teritoriile ucrainene ocupate de Moscova.Cine sunt contracandidații lui Putin
Site-ul Meduza nota, citând surse apropiate de administrația lui Vladimir Putin, că Kremlinul a început deja să caute candidați. Aceștia ar urma să concureze împotriva președintelui rus, fără să-i pună însă vreo problemă reală în cadrul scrutinului.Două surse au declarat că până acum Kremlinul l-a aprobat pe Ghennadi Ziuganov. Acesta este „eternul candidat” al Partidului Comunist Rus. Ziuganov va avea 79 de ani în momentul organizării alegerilor prezidențiale.Un alt candidat agreat ar fi Leonid Sluțki, președintele Partidului Liberal Democrat din Rusia. Sluțki, 55 de ani, a preluat conducerea partidului după ce Vladimir Jirinovski a murit. Una dintre sursele Meduza au explicat că Vladimir Putin nu dorește niciun candidat surpriză.

De Informatiacluj.ro

InformatiaCluj.ro este un site de stiri din Cluj-Napoca, Romania, care ofera actualizari despre evenimentele si noutatile din oras si din regiune.