Adriana Bahmuțeanu a făcut o serie de dezvăluiri din fosta sa căsnicie cu Silviu Prigoană, spunând că acei ani au fost plini de violență și a luat bătaie de la soțul ei nu doar o singură dată. Fosta prezentatoare TV a fost prezentă în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Deși a recunoscut că Silviu Prigoană o bătea, ea nu s-a dat în lături și a recunoscut că i-a răspuns, de cele mai multe ori, cu aceeași monedă. În acest context, Adriana Bahmuțeanu le-a dat un sfat tuturor femeilor, îndemnându-le să nu stea într-o căsnicie în care nu sunt respectate.

Adriana Bahmuțeanu se bătea deseori cu Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că povestea cu pliciul de muște este reală și a dat detalii despre momentele în care a fost folosit. „Dar Dumnezeu mai știe. De foarte multe ori. Povestea pliciului este adevărată. Silviu Prigoană, fiind un tip căruia nu îi plac produsele chimice pentru curățatul casei sau spray-urile de muște, aveam foarte multe pliciuri de muște în casă și hârtie din aia, ca la țară, pe care să se lipească muștele.

Zicea că e toxic să dai cu spray din ăla, că îți intră chimicalele în nas și că nu e OK. Și, pentru că aveam pe toate fotoliile, mesele, câte un plici, îți dai seama că era obiectul cel mai la îndemână să te iei la omor, la încăierat”, a povestit fosta prezentatoare TV.

Aceasta a recunoscut apoi că ea nu putea să stea și să primească loviturile așa că i le întorcea soțului ei. „Dar l-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte. Dar nu mai vreau să vorbesc despre lucrurile astea”, a punctat Adriana Bahmuțeanu.

Aceasta a spus că prima ceartă violentă dintre ea și Prigoană a avut parte chiar în luna de miere, atunci când, din cauza unei discuții în contradictoriu a fost lovită.

Fosta prezentatoare TV încurajează femeile să nu stea într-o relație violentă

Ea a menționat că povestea ei cu Silviu Prigoană a fost mai expusă din cauza faptului că erau ambii persoane publice, însă există multe familii în care violența este la ordinea zilei. Aceasta a mărturisit că dacă ar avea mintea de acum nu ar mai sta nicio secundă lângă o persoană care i-ar face rău.

„Este urât, este urât ce se întâmplă și poate povestea mea a fost mai expusă și prin prisma faptului că eram amândoi persoane cunoscute, dar se întâmplă în multe case din România: ca oamenii să se certe, să se ia la bătaie, ea să plece la mă-sa cu catrafusele, cu cățelul sau cu copiii după ea și, pe urmă, să se întoarcă.

Nu recomand nimănui să stea așa. Dacă sunt episoade din astea, eu, cu mintea mea de acum, aș pune punct din prima. Nu aș mai sta să mă umilească nimeni, să mă jignească nimeni, să mă bată nimeni, să îmi spună cineva, pe un ton răstit, Ieși afară, că asta e casa mea și nu e a ta!”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit kanald.ro.