La sfârșitul lunii noiembrie, Cabral anunța că se retrage temporar din televiziune, motivând că își dorește să petreacă mai mult timp cu familia lui.

Recent, soția acestuia a făcut câteva declarații despre concediul prelungit al acestuia, mărturisind că prezentatorul TV a lucrat în tot acest timp și s-a dedicat planurilor personale.

Andreea Ibacka, mărturisiri despre Cabral

Cabral este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune din România. Cariera acestuia se întinde peste 25 de ani, printre proiectele în care a fost implicat numărându-se „Poveștiri adevărate”, „Poveștiri de noapte”, „În al nouălea cer”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sau „Roata norocului”. La finele anului trecut, cunoscutul prezentator TV anunța că se retrage temporar din activitate, căci se simte extenuat și își dorește să petreacă mai mult timp în compania celor dragi. Recent, Andreea Ibacka a făcut câteva declarații despre soțul ei, dând de înțeles că acesta e posibil să revină cu forțe proaspete.

Andreea Ibacka recunoaște că nu petrece suficient timp cu soțul ei. La rândul ei, soția prezentatorului TV a revenit pe micul ecran, fiind gazda emisiunii Happy Café, alături de Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. În ultimii ani, aceasta s-a dedicat vieții de familie și nu a mai fost implicată în niciun proiect de televiziune.

Deși Cabral s-a aflat într-un concediu prelungit, Andreea Ibacka a mărturisit că nu a petrecut prea mult timp alături de soțul ei. Se pare că prezentatorul TV are o viață la fel de activă și este implicat în numeroase proiecte personale. De asemenea, actrița a dat de înțeles că acesta nu-și va mai prelungi prea mult șederea acasă.

„El nici în perioada asta nu a stat locului, practic. Nu te gândi că a stat. S-a dedicat altor proiecte personale, s-a încărcat de noi, de casă, de tot ce aveam de făcut. Spre exemplu acum l-am lăsat să-mi elibereze toată casa, curtea, mai sunt fel de fel de lucruri administrative, de care nu ai timp atunci când ești în platou de dimineața până seara. Revine el cu vești și pe partea aceasta”, a susținut actrița, potrivit Viva!.

Andreea Ibacka a revenit pe micile ecrane

De puțin timp, Andreea Ibacka a revenit pe micul ecran. Până acum, aceasta a lucrat de acasă, însă mărturisește că experiența nu a fost ușoară, având în vedere că s-a ocupat și de creșterea copiilor.

„Am început recent un alt proiect TV, Happy Cafe, pe Happy, de luni până vineri, unde apropo vă aștept cu subiecte foarte interesante, mai ales pentru noi, femeile. M-am întors practic pe TV, dar eu oricum aveam colaborări și proiecte în online destul de multe și până acum.

Chestia asta că poți să lucrezi de acasă și să ai grijă și de copii în același timp nu prea se aplică, mai degrabă te frustrează pentru că copiii la vârsta asta au foarte multă nevoie de toată atenția ta, 100%. Noroc că m-au ajutat întotdeauna și mama, și soacra, cumnata când a fost cazul, și soțul bineînțeles. Apropos de Cabral, el este greu de pensionat și nu vreau eu să dau așa prea multe din casă pentru că sunt veștile lui. Dar să nu credeți că el se plictisește și s-a apucat de croșat’, a adăugat aceasta.

Când vine vorba despre creșterea celor doi copii, prezentatoarea TV a mărturisit că are parte de mult ajutor din parte soțului ei. Cabral este cel care care are grijă de Namiko și Tiago, cât timp Andreea Ibacka se află la filmările pentru emisiunea Happy Cafe.

„E împărțită treaba cu copii, pentru că Namiko este îndrăgostită de taică-su, este zeul suprem. Practic asta se întâmpla și înainte. Adică oricât mă agitam eu să o spăl, să o îmbrac, să-i dau să mănânce, să o duc în parcul de distracții, la cumpărături, peste tot, dacă venea el și spălau mașina în curte împreună, era fascinată de cât s-a distrat cu tata. La momentul acesta Tiago este tot topit, leșinat, îndrăgostit de mine și cumva se echilibrează balanța. Răsuflu și eu ușurată. Parcă îmi și place așa să mă stocărească și pe mine cineva’, a încheiat aceasta.