Sursă foto: servuscluj.ro

Peste doar câteva zile, vom avea oportunitatea de a ne întâlni în mai multe locuri, de a ne relaxa în mai multe zile și de a ne distra în mai multe moduri! Zilele Clujului vor avea loc în perioada 18-21 mai, fiind un eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, cu sprijinul partenerilor:

  • Parteneri oficiali: Terapia – O companie Sun Pharma, Iulius Mall Cluj-Napoca, Arobs.
  • Parteneri principali: Ursus, BCR, Vodafone, Betfair Romania Development, Emerson.
  • Parteneri: Moldovan Carmangerie, Coca-Cola, Alexandrion, Coral Impex, msg systems, Liberty Residential, Autoworld, Avangarde.

Pe durata a 4 zile, vom sărbători împreună orașul nostru prin peste 100 de activități desfășurate în 40 de locuri din oraș. Zilele Clujului vor începe joi, 18 mai, cu o seară dedicată teatrului, în care vom avea ocazia să îl vedem pe legendarul Florin Piersic pe scenă, urmat de un spectacol-concert susținut de actorii Teatrului Național și creat de Ada Milea după „O scrisoare pierdută” de I.L Caragiale.

Vineri, 19 mai, vor concerta Andra, Carla’s Dreams și Compact. De asemenea, în Piața Unirii, la ora 21:45, va avea loc un spectacol impresionant de drone și videomapping, creat special pentru această ediție a Zilelor Clujului.

În Parcul Central ne așteaptă zona gastronomică și un eveniment special, Festivalul de Vin. Tot în parc vor avea loc numeroase activități pentru întreaga familie, în timp ce în Piața Muzeului vor avea loc concerte, iar pe strada Potaissa se vor desfășura evenimente de reconstituire istorică, foarte apreciate atât de copii, cât și de adulți. De asemenea, în mai multe locații din oraș va avea loc un festival multicultural.

Sâmbătă va avea loc Parada Zilelor Clujului, la ora 16:00, pe strada Napoca și Bd. Eroilor, iar seara turiștii și locuitorii Clujului sunt invitați să se bucure de un concert de muzică clasică, începând cu ora 19:00. Pe strada Napoca va avea loc și un eveniment simbolic deja tradițional, denumit Midnight Snack. Activitățile din Parcul Central și concertele din Piața Muzeului vor continua sâmbătă. În Baza Sportivă Gheorgheni vor fi organizate ateliere științifice și alte activități captivante.

Duminică va avea loc adoratul Regal Folcloric. Atelierele științifice vor fi relocate în Baza sportivă „La Terenuri”, iar activitățile vor continua la Centrul de Tineret și la Turnul Pompierilor. Zona de gastronomie și Festivalul de Vin din Parcul Central vor fi deschise până la ora 23:00.

Informații și noutăți despre eveniment se vor publica zilnic pe canalele de social media ale Zilelor Clujului și Primăriei Cluj-Napoca. Pentru programul complet, puteți accesa zileleclujului.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.