”Wizz Air îşi informează pasagerii care zboară către Aeroportul Londra Luton că grevele planificate la partenerul său de handling de la sol sunt aşteptate să nu aibă niciun impact asupra operaţiunilor companiei aeriene. Partenerul de handling de la sol al Wizz Air a implementat soluţii de personal pentru a se asigura că operaţiunile companiei aeriene nu sunt afectate”, au transmis, miercuri, reprezentanţii companiei aeriene.

Ministerul Afacerilor Externe a informat cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii că, în perioada următoare, respectiv în zilele de 30 august, 6 şi 13 septembrie 2023, sunt planificate greve ale operatorilor la sol ai companiei WizzAir din aeroportul Luton/Londra.

”Persoanele care urmează să călătorească din/în aeroportul Luton în aceste intervale pot întâmpina perturbări ale serviciilor din aeroport şi întârzieri ale zborurilor. Ca urmare, recomandăm să ia legătura cu operatorii companiei de transport pentru a obţine informaţii în timp real”, a transmis MAE.