Încurcate sunt căile dragostei! Cu toate că s-au certat și s-au despărțit de nenumărate ori Ilie și Ioana Năstase, împreună de sărbătorile de iarnă. Cu toate acestea, intrigile par departe de a se încheia.

Ioana și Ilie Năstase își petrec din ce în ce mai mult timp împreună, mai ales după ce au trecut prin acea perioadă extrem de complicată. Așa că cei doi au fost de Sfântul Ioan la mânăstirea Nechit, unde soția campionului și-a serbat onomastica.

Ioana Năstase a explicat pentru un post de televiziune că acolo merge pentru că acolo se „liniștește sufletește”. „La mănăstire într-un loc superb care îmi aduce aminte de copilărie, unde mergeam cu bunica mea la vârsta de 5 ani. De atunci vin foarte des în acest loc, e superb. Minuni mi s-au întâmplat, mai tot timpul. În primul rând, vin aici fiindcă mă liniștește sufletește. Cu toții avem nevoie de locuri pentru a ne găsi pacea interioară, pentru a ne regăsi. Nu m-a apăsat nimic, vin foarte des aici”, a spus Ioana Năstase.

Ioana Năstase și Ilie Năstase s-au împăcat iar

Cei doi s-au împăcat de sărbătorit, după ce câteva luni au fost despărțiți din pricina unei serii de neînțelegeri care au apărut în urmă cu două luni între ei. Cei doi nu și-au mai vorbit, însă în presă au făcut declarații, el spunea că ea a plecat de acasă, iar Ioana dezvăluia că el a părăsit domiciliul fără să o anunțe unde merge. Soția lui Ilie Năstase a fost deranjată de toate speculațiile apărute în presă, cele referitoare la banii cu care ar fi plecat de acasă, dar și speculațiile cum că ar fi consumat alcool într-un restaurant. Înainte de Crăciun, ea a trecut peste toate, e din nou alături de soțul ei. „Eu eram foarte curioasă să știu atunci cine a vorbit că aș fi fugit cu milioanele, el a ieșit în presă și a spus că nu a vorbit așa ceva. Acum să zicem ca da, suntem bine. Eu va trebui să mă conving de anumite lucruri cu care nu sunt așa lămurită, de ce se întâmplă, că au fost câteva lucruri care m-au deranjat foarte mult, cum a fost și cu restaurantul acela unde se zicea că am consumat alcool. Eu nu consum alcool decât o dată sau de două ori pe an, și atunci foarte puțin, eu nu sunt consumatoare de alcool”, a spus Ioana Năstase la acel moment.