Sursă foto: servuscluj.ro

Pe data de 24 noiembrie 2023, la ora 19:00, va avea loc inaugurarea oficială a Târgului de Crăciun „Planeta Crăciun”, primul eveniment festiv organizat de UNTOLD Universe în Cluj-Napoca și unul dintre cele mai așteptate din România. Târgul se desfășoară în Piața Unirii din Cluj-Napoca și va fi accesibil în fiecare zi între 24 noiembrie și 31 decembrie 2023.

Deschiderea Târgului de Crăciun din acest weekend va include:

 • Ceremonia oficială de deschidere și iluminarea luminilor de Crăciun, însoțite de echipa UNTOLD Universe.
 • Concerte susținute de artiști precum Carla’s Dreams, EMAA, trupa de cover-uri Speak Floyd, Prințesa Karla & prietenii ei și Corul de Copii al Operei Maghiare.
 • Activități interactive pentru copii pe timpul zilei, în fața bradului de Crăciun și în Căsuța lui Moș Crăciun.

Începând cu 24 noiembrie 2023, Piața Unirii va găzdui peste 75 de căsuțe luminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă. Acestea vor găzdui activități dedicate copiilor, tinerilor și familiilor, precum și vânzarea celor mai delicioase produse sezoniere ale producătorilor locali.

Vizitatorii vor avea oportunitatea de a găsi o varietate de produse, de la decorațiuni și cadouri magice de Crăciun la produse de meșteșugărit, de la costume populare tradiționale la blănuri călduroase și pline de stil.

Organizatorii îi așteaptă pe vizitatori să se bucure de preparate tradiționale, precum turtă dulce și cozonaci făcuți în casă, alături de produse internaționale, cum ar fi kurtos kalacs, burgeri, churros și cârnați vienezi.

În timpul Târgului de Crăciun, o scenă va găzdui concerte și spectacole zilnice, iar în piață vor fi prezente o roată panoramică, un carusel, căsuțe poștale pentru scrisori și Căsuța lui Moș Crăciun. Căsuța va oferi copiilor posibilitatea de a participa la ateliere și jocuri interactive, în fiecare zi a târgului.

PROGRAMUL DE PE „PLANETA CRĂCIUN” DIN ACEST WEEKEND:

Vineri, 24 noiembrie, program 19:00 – 23:00

 • 19:00 – „Vocea Planetei Crăciun” – deschiderea târgului cu un concert susținut de Corul de Copii al Operei Maghiare
 • 19:15 – Deschiderea oficială, aprinderea luminilor
 • 19:30 – Concert Carla’s Dreams

Sâmbătă, 25 noiembrie, program 10:00 – 23:00

 • 18:30 – Kids Sing Academy
 • 19:00 – Concert EMAA
 • 20:00 – Concert Speak Floyd

Duminică, 26 noiembrie, program 10:00 – 23:00

 • 18:00 – Povești la Gura Sobei – „Harap Alb” (în fața bradului de Crăciun)
 • 19:00 – Spectacol Prințesa KARLA și prietenii ei

După weekend-ul de deschidere, în timpul săptămânii, Târgul de Crăciun va fi deschis în fiecare zi. De luni până joi, programul de funcționare este de la 10:00 la 22:00, iar în weekend, programul târgului se va prelungi de la 10:00 până la ora 23:00.

Pe toată durata Târgului de Crăciun, programul de pe scenă va începe în fiecare zi de la ora 18:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.