Sursă foto: servuscluj.ro

 

Marți, în comuna Băișoara, localitatea Muntele Bocului, s-a produs un accident grav. Un bărbat a murit după ce a fost prins sub un tractor. Pompierii au întâmpinat dificultăți în intervenție din cauza terenului accidentat și a zonei greu accesibile.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați în cursul zilei de ieri pentru a asista un bărbat prins sub un tractor. Intervenția a avut loc în pădurea din localitatea Muntele Bocului, comuna Băișoara.

La fața locului s-au deplasat o autospecială și o ambulanță SMURD de la Garda de Intervenție Băișoara, precum și o autospecială cu modul de descarcerare de la Turda. Victima se afla într-o zonă greu accesibilă, astfel că echipajele nu au putut ajunge la fața locului cu autospecialele. Drept urmare, pompierii au fost nevoiți să meargă aproximativ trei kilometri pe jos.

Victima a fost scoasă de sub tractor de către localnici, însă prezenta, din nefericire, leziuni incompatibile cu viața. Mai exact, a fost vorba despre un bărbat de aproximativ 53 de ani”, a declarat ISU Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.