E un adevărat război între „zeița sprâncenelor” (și makeup artist) și o altă divă „trainer” și makeup artist de asemenea. Ambele îl dispută în gura mare pe Alex Bodi, încă de câteva zile.

Miercuri seara, fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean, a reacționat pe rețelele sociale, și a povestit multe. Cum s-ar zice, i-a cam arătat pisica rivalei ale, Ema Uta, actuala iubită a bărbatului. „Să mai învățăm o lecție din ce s-a întâmplat: nu mai poți avea încredere nici în prieteni. Niciodată. Sau în prietenii”, își începe Iulia Sălăgean tirada.

Merită însă de aminti ce s-a întâmplat înainte. Ema Uta e prietenă bună cu organizatoarea ei de cursuri. Merg împreună în vacanțe. Inclusiv cu Alex Bodi, în Bahams. Cu atâta prietenie, angajata Emei i-a arătat acesteia imagini „compromițătoare” cu Iulia Sălăgean, din telefonul pe care îl primise împrumut chiar de la aceasta, un iPhone, ca să îl folosească drept telefon de serviciu, și de pe care Iulia nu a dezactivat iCloud-ul. Asta pentru că angajata Emei Uta era și foarte bună prietenă, în trecut, cu fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean.
Alex Bodi
Într-un interviu, makeup artistul vedetelor spune că propunerea pe care iubitul ei, Alex Bodi, i-a făcut-o fostei lui neveste, Iulia Sălăgean, cu câteva luni în urmă, de a se împăca, a avut doar scopul să o facă pe ea geloasă. De asemenea, Ema susține că atunci când ea e plecată, Iulia Sălăgean se duce la Bodi acasă. Declarațiile vin după ce Iulia a afirmat că Bodi voia să reia relația cu ea, susținând însă și că nu-l vrea pe Bodi din nou în viața ei, pentru că are în prezent o relație și își respectă actualul partener.

  Ema Uta iubita lui Alex Bodi o desființează pe Iulia Sălăgean, cu propriile arme

Ca să fie circul complet, Ema afirmă că Iulia Sălăgean i-ar fi trimis lui Bodi poze și filme sexy, deși știa că are o relație cu ea. „Acum patru luni, când spune ea (eu n-am numărat, sincer) că eu și Alex ne-am certat, Alex i-ar fi propus să încerce să se împace pentru că știa că e singura disponibilă «rapid» cu care mă poate face «geloasă».

Dar este de menționat și faptul că tot Alex, după 5 zile, i-a spus că nu poate continua cu ea, că a fost o greșeală, că a realizat că mă iubește și îmi va cere iertare. Deja toată lumea știe că își petrece viața așteptându-l pe el, iar ce spune ea, că ar avea o relație, că nu îl mai vrea, e o modalitate de a nu pica prost în fața persoanelor care o critică pentru că nu își reface viața și nu trece peste. Această femeie are anumite reacții

care ridică semne de întrebare asupra stării ei psihice.
Alex Bodi
Mi-a scris, o dată, pe Whatsapp, să îi spun «soțului ei» să îi răspundă. Așa l-a intitulat în condițiile în care ei au divorțat de ani buni. Spune că e într-o relație, dar când merge la sală, urcă la Alex în casă, fără nicio rușine, în lipsa mea. Spune că e într-o relație și, a doua zi, permite fostului ei soț, pe care nu îl mai vrea, să îi arunce o palmă la fund, în mall. (…)

Ea a fost prietenă extrem de bună cu organizatoarea cursurilor mele, cu care s-a certat ulterior. Organizatoarea aflându-se cu mine în Bahamas, a certat-o că de ce nu i-a spus că e Alex cu noi două în Bahamas. Pai dacă nu mai are nicio relație cu el, decât una «părintească», de ce o mai deranja că Alex a venit în Bahamas la mine?!”, a spus Ema Uta într=un interviu pentru Cancan.

„Contul ei de ICloud a fost conectat, în trecut, în telefonul organizatoarei, pe vremea când ele erau prietene. Și s-ar fi părut că îl cam «provoca» și incita pe Alex Bodi încă de pe atunci cu filmulețe și poze sexy, deși el era în relație cu altcineva. O mamă serioasă, care pune importanță asupra a ce educație îi oferă copilului ei, care nu mai are nicio treabă cu fostul soț, își postează pe Tik Tok mesajul „poate îl f*t pe fostul, poate îl f*t pe al tău” ? Păi nu a susținut faptul că pe ea nu o interesează decât educația fetitei? Pai asta e educație?”, a încheiat Ema Uta, în exclusivitate, interviul acordat.

Iulia Sălăgean, reacție pe Instagram: „La rândul meu am primit și eu niște video-uri și niște poze”
Iulia Sălăgean nu a avut liniște, miercuri, până nu a reacționat la interviul actualei partenere a fostului ei soț. Așa că a făcut clipuri, în mașină, pe care le-a postat pe InstaStory. „A fost odată, ca niciodată, când aveam o prietenă pe care am ajutat-o cu un telefon care îmi aparține până și în ziua de azi. Și bineînțeles că eu pe acel telefon eu aveam iCloud-ul. Și bineînțeles că tot ce avea eu în telefon era și în acel telefon, și tot ce era în acel telefon era la mine în telefon.

Și, cum unele femei nu dau dovadă de maturitate și să nu mai zicem și de altceva, să știți că și eu dețin niște video-uri mai indecente. Știi? Dar cum eu sunt o doamnă, nu o să mă cobor la nivelul ăsta așa de mahala urâtă, de țigănie, ca să fac rău nimănui. Eu respect în continuare prietenia pe care am avut-o odată cu acea persoană, și anume organizatoarea de cursuri, care până la urmă dormea cu mine-n pat și cu fetița mea și mânca la masa mea, în casa mea. Știi?
Alex BodiAlex Bodi

„Zeița sprâncenelor” își încheie postările, cu o concluzie, scrisă: „Încă o dată, femeile pasagere ale fostului meu soț își dau arama pe față. Și se dovedește încă o dată ca acest cuvânt, „iubirea” este unul foarte mare pentru a-I folosi atât de iresponsabil. Cu toate că am dovezi și replici la absolut toate acuzațiile astea false care mi se aduc, refuz să mă cobor la nivelul ăsta. Unul dintre motive este faptul că-l respect pe fostul meu soț si tatăl fiicei mele. Și nu numai. Ci și de dragul unei istorii”.