Sursă foto: servuscluj.ro

Vineri, 17 noiembrie, în Cluj-Napoca se va desfășura o campanie de colectare a aparatelor electrice. În cadrul acestei campanii, pot fi predate pentru reciclare frigidere, mașini de spălat, televizoare, boilere, calculatoare, electrocasnice mari și mici, becuri, baterii etc. Aceste echipamente nu vor fi direcționate către groapa de gunoi, ci vor fi supuse procesului de reciclare!

Cei interesați să scape de aparatele vechi pot suna la numărul 0744.781781 în intervalul de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00 sau pot completa formularul de comandă online pe http://thegreenproject.ro/comanda/.

Serviciul constă în preluarea gratuită de la domiciliu sau de la sediul firmei, asigurând manipularea echipamentelor de la ușa apartamentului/depozitului firmei/instituției până la centrul de colectare.

Pentru firme/instituții, este disponibilă întreaga documentație necesară casării/scoaterii din gestiune și raportării către autoritatea națională responsabilă de protecția mediului.

Termenul DEEE (Deșeuri de Echipamente Electrice și Electronice) acoperă orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat vechi și defecte care nu mai sunt utilizate și trebuie supuse procesului de reciclare. Practic, se colectează și se reciclează toate echipamentele care funcționează cu energie electrică sau baterii.

Această inițiativă este oferită de Municipiul Cluj-Napoca împreună cu operatorul autorizat The Green Project, susținută de OIREP Eco Positive și partenerul local Agenţia pentru Protecţia Mediului Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.