Cursa Wizz Air de la Dortmund spre Cluj-Napoca de duminică seara a aterizat la Budapesta din cauza ceții de pe aeroporul clujean, pasagerii fiind aduși acasă cu autocarele puse la dispoziție de companie, scrie site-ul local Cluj24.ro.

O cititoare a publicației a relatat peripețiile cauzate de ceață.

„Duminică seara la 20.30 am avut zbor din Dortmund spre Cluj-Napoca. La 23.15 trebuia să aterizăm. Era plin avionul de români de prin toată țara, cu copii mici, care erau plecați la muncă și se întorceau acasă, majoritatea să rezolve diverse treburi.

Când să aterizăm ne-au zis că nu se poate din cauza ceții.

Am zburat jumătate de oră deasupra Clujului în speranța că vom putea ateriza, dar până la urmă ne-a zis căpitanul că o să aterizăm în Budapesta.

Imagine din autocar

Fără mâncare în Budapesta

Ne-au dus în Budapesta pe toți și de acolo ne-au zis că o să ajungem la Cluj cu autocare.

Am stat vreo oră și jumătate și aeroport să așteptăm după autocare. A fost cam nasol, pentru că era absolut tot închis, nu aveai de unde să îți iei apă sau mâncare și la un moment dat ne-a adus cineva apă gratis”, a precizat cititoarea Cluj24.

Potrivit acesteia, lumea a fost foarte nemulțumită de situația creată și a început să se certe și să ceară explicații, dar transportul cu autocarele era cea mai rapidă alternativă: „Ar fi fost un zbor de la altă companie la 8 dimineața, dar ar fi însemnat să ne dea și cazare”.

Citește mai mult, pe Cluj 24.ro.