Un bărbat din Iași stabilit în Florești a fost încătușat și dus la secție după ce a făcut scandal într-o sucursală a CEC Bank din comună.

El a mers la bancă pentru a închide un cont, dar angajata i-a spus că trebuie să plătească un debit de 50 de lei înainte de a face acest lucru. Bărbatul a încercat să își demonstreze dreptatea, dar spiritele s-au încins și angajata a chemat poliția.

Polițistul a sosit și l-a bruscat pe bărbat, fără a se legitima, și l-a împiedicat să filmeze în spațiul public. Bărbatul a fost apoi dus la secție. El acuză polițistul de comportament abuziv și spune că polițistul i-a spus că nu are dreptul să îl filmeze și că poate să îl dea în judecată pentru că l-a filmat. Polițistul i-ar fi spus, de asemenea, că nu ar trebui să facă o contestație, deoarece situația i s-ar putea înrăutăți, și că el nu are nimic de pierdut dacă bărbatul depune o plângere la parchet.

Mi-a spus că in Floresti sunt cei mai răi polițiști din țara și ar trebui să am grijă și că el a arestat la fel ca pe mine și un procuror și un avocat și nu a pățit absolut nimic. Așa ca să am grijă”, arată victima agresiunii, conform BZC.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.