Categorii
Actualitate

Un bărbat și-a pierdut viața marți după-amiaza, după ce s-a răsturnat cu TIR-ul la intersecția cu Leghia

Marți după-amiaza, a avut loc un tragic incident în care un bărbat și-a pierdut viața după ce TIR-ul în care se afla s-a răsturnat pe drumul dintre Oradea și Cluj. Conform primelor cercetări, se pare că șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă extrem de periculoasă, iar apoi vehiculul s-a izbit de mai mulți stâlpi de pe marginea drumului.

„Conducătorul unui ansamblu de vehicule, bărbat în vârstă de 55 de ani, din județul Bihor, se deplasa dinspre Oradea spre Cluj-Napoca. Pe un sector de drum cu o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ansamblul de vehicule lovind un stâlp, iar ulterior un cap de pod și un al doilea stâlp”, a declarat IPJ Cluj.

„Pompierii de la Detașamentul Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, la intersecție cu localitatea Leghia. În accident a fost implicat un autotren, care este răsturnat. Din primele informații, în cabina autotrenului este încarcerat un bărbat. Acționăm la fața locului cu două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

Victima a fost extrasă și prezintă leziuni incompatibile cu viața. Bărbatul avea aproximativ 50 de ani, iar autotrenul răsturnat era încărcat cu sucuri”, au declarat și cei de la ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *