Sursă foto: servuscluj.ro

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au anunțat că autobuzele care deservesc linia 8 vor fi înlocuite cu troleibuze, astfel încât transportul public în zona aeroportului să fie efectuat exclusiv cu mijloace de transport nepoluante.

„Continuăm extinderea transportului public nepoluant – linia 8 deservită de autobuze diesel a fost înlocuită cu o linie de troleibuze. Tot transportul public în zona Traian Vuia – aeroport este asigurat cu mijloace de transport verzi, nepoluante

Începând cu data de 8 iunie, ca urmare a finalizării lucrărilor de extindere a rețelei de contact pe str. Traian Vuia din Cluj-Napoca, liniile 5 și 8 de troleibuze vor circula până la Electromontaj. Așadar, autobuzele diesel de pe linia 8 / traseul Piața M. Viteazul – Str. T. Vuia au fost înlocuite cu troleibuze.

Liniile 4, 5, și 8 din str. A. Vlaicu spre zona centrală circulă cu o frecvență de 5-6 minute la orele de vârf și 7-10 minute în afara acestora. Pe sectorul de traseu de pe str. T. Vuia acoperit de liniile 5 și 8 mijloacele de transport public vor circula cu o frecvență de 7-8 minute în orele de vârf și 8-15 minute în afara orelor de vârf”, a declarat primarul Emil Boc.

Municipalitatea are ca obiectiv să ofere un transport public integral verde și nepoluant. În prezent, jumătate din flota de vehicule utilizate în transportul în comun îndeplinește aceste criterii ecologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.