Sursă foto: stiridecluj.ro

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier care a avut loc pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida. La locul incidentului au fost mobilizate o autospecială echipată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. La sosire, au fost constatate avarii la două autoturisme implicate în accident.

„Într-unul dintre autovehicule se afla o tânără care necesita îngrijiri medicale, în stare de conștiență și cooperantă. Un echipaj SAJ din Bistrița-Năsăud, care trecea întâmplător pe acolo, s-a oprit pentru a acorda primul ajutor persoanelor implicate în accident, până la sosirea echipajelor operative ale ISU Cluj.

Salvatorii au acționat pentru a extrage tânăra, în vârstă de aproximativ 20 de ani, din autoturism și au predat-o echipajului SMURD. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, declară ISU Cluj.

Echipa de pompieri a oferit asistență pentru acordarea primului ajutor calificat și a implementat măsuri specifice pentru asigurarea siguranței persoanelor implicate în accident.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.