Tristan Tate, aflat in arest preventiv alaturi de fratelui lui, Andrew Tate, s-a plans pe Twitter ca niciun „crestin” nu i-a trimis vreo scrisoare de sustinere. El a mentionat ca Andrew Tate a primit mii de scrisori de la „musulmani”.

„Fratele meu a primit mii de scrisori de la sustinatori musulmani din intreaga lume. Nici macar un singur crestin nu mi-a trimis o scrisoare”, a scris Tristan Tate pe Twitter.

Andrew Tate a aparut in fata judecatorilor, cand a solicitat eliberarea din arest, avand un Coran in maini.

Andrew Tate a lansat recent pe contul sau de Twitter un sondaj in care isi intreaba fanii daca „Romania este corupta”. 78,9% dintre urmaritorii lui Tate sustin ca „Romania este corupta”, acesta fiind motivul pentru care el se afla in arest.

Peste 865.000 de oameni au votat la sondajul lui Tate, intrebarea fiind „Ce credeti ca se intampla?”.

 Andrew Tate

Curtea de Apel Bucuresti a respins, saptamana trecuta, dupa audieri care au durat peste cinci ore, cererea fratilor Andrew si Tristan Tate de a fi eliberati din arest. Toti sunt acuzati de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane si viol.

Sedinta de judecata s-a desfasurat cu usile inchise.

Cei patru au contestat la CAB decizia luata pe 30 decembrie 2022 de Tribunalul Bucuresti, prin care au fost emise mandate de arestare preventive pe numele lor pentru 30 de zile.

Contestatiile lor a fost insa respinse marti de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, ca nefondate, fiecare avand de platit 500 lei cheltuieli de judecata.

Andrew a aparut, marti, in fata judecatorilor cu un exemplar din Coran in maini. El le-a cerut sa fie eliberat din arest preventiv, alaturi de fratele sau, Tristan, si de cele doua complice romance.

Conform posturilor Antena 1 si Romania TV, fratii Tate au sustinut ca ar trebui sa fie eliberati din arest intrucat „au copii cu mai multe femei” in Romania.

Andrew a coborat din duba avand un Coran in maini.

Andrew Tate s-a laudat recent intr-o inregistrare video ca daca va ajunge la inchisoare ii va mitui pe toti gardienii si o sa aiba „cea mai buna perioada”.

„Daca ma baga in inchisoare, intru acolo cu o gramada ca asta bani, boom, boom, boom (arata cum le da bani gardienilor), aduce-ti niste tarfe, celulele astea sunt ale mele, bang, bang, o sa ma relaxez, va fi cea mai buna perioada. Bagati-ma la inchisoare, nu imi pasa”, spunea Tate.

In urma cu jumatate de an, Andrew spunea ca a ales sa locuiasca in Romania deoarece prefera sa traiasca intr-o societate in care „coruptia este accesibila tuturor”.

„Nu ma simt confortabil [in Occident]. Nu-mi place cum functioneaza. Cred ca este cea mai corupta, murdara si degradata societate de pe Pamant. Tot ce au mai ramas sunt banii si dorintele corporatiei”, a spus Tate.

Andrew a mentionat ca prefera sa traiasca in tari unde „coruptia este accesibila tuturor”. „Mi se pare jignitor faptul ca un ofiter de politie din Anglia ma opreste si refuza sa ia mita”, a spus Andrew Tate.