Sursă foto: servuscluj.ro

Numărul turiștilor străini care optează pentru a vizita județul Cluj în prezent este în creștere constantă. Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca atrage atenția nu doar a turiștilor români, ci și a celor din alte țări. Cei care vin din străinătate aleg cazări de cea mai înaltă calitate, oferind camere dotate cu tehnologie sofisticată, perfecte pentru relaxare după plimbări. De asemenea, au opțiunea de a savura cina în timp ce admiră priveliștea splendidă a Clujului de pe o terasă panoramică.

„Sunt din Maroc, e a doua oara când vin la Cluj și e foarte frumos, îmi place mult, am venit aici în fiecare an și e superb”, a declarat un turist străin.

„E foarte frumos, sunt pentru prima dată aici în Cluj, chiar îmi place. Atmosfera e super. Cel mai mult mi-au plăcut oamenii care dansează. Am văzut dansuri tradiționale, e prima mea dată când le vad pe acestea, și chiar îmi place”, a spus un turist din Tunisia.

Turiștii străini aleg, de asemenea, cele mai remarcabile restaurante din Cluj-Napoca pentru cină.

„Avem un meniu foarte extravagant. Majoritatea publicului este internațional și din zona de business. Ce vrem să facem noi? Să ducem totul la un nivel superior”, a afirmat Raymond Ignat, directorul unui hotel din Cluj-Napoca.

Fie că te afli în Cluj-Napoca pentru afaceri, pentru participarea la evenimente culturale, pentru aventuri în aer liber sau pentru o evadare liniștită din cotidian, orașul are ceva special de oferit fiecărui turist.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.