Sursă foto: servuscluj.ro

Campania caritabilă desfășurată de Consiliul Județean Cluj cu ocazia sărbătorilor de iarnă a atins obiectivul propus. În data de luni, 18 decembrie, președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a distribuit cadourile pregătite de către locuitorii din Cluj pentru copiii instituționalizați din cele 32 de centre și case de tip familial din județul Cluj, aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Cluj.

„ Ne-am bucurat extrem de mult pentru că am reușit să facem o bucurie celor 240 de copii din centrele DGASPC din tot județul Cluj. A fost extrem de emoționant să-i văd pe acești copilași luându-și cadoul pregătit cu mare grijă și implicare de către clujenii de bine, care au ales să facă un gest nemaipomenit pentru aceste suflete mai puțin norocoase. Țin să le mulțumesc pe această cale colegilor mei care s-au implicat
în campanie și clujenilor care au răspuns pozitiv aceste inițiative, în premieră, pentru noi”, a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Campania caritabilă de Crăciun „Adu o bucurie de sărbători!” a fost un proiect tip „shoe box” inițiat de domnul Alin Tișe, adresat tuturor copiilor instituționalizați în cadrul DGASPC Cluj, o instituție subordonată Consiliului Județean Cluj.

În cadrul acestei inițiative, locuitorii din Cluj cu inimă mare au avut posibilitatea să aleagă unul sau mai mulți copii pentru a le oferi pachete conținând obiecte potrivite vârstei fiecăruia: rechizite, articole de uz personal, îmbrăcăminte, jucării, dulciuri etc.

Datorită succesului înregistrat de această campanie caritabilă, Consiliul Județean ia în considerare extinderea acestui proiect și în anii următori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.