Simona Halep și-a făcut o schimbare de look, iar fanii abia au recunoscut-o. Tenismena a mers la salonul de înfrumusețare și și-a schimbat complet culoarea părului.

Simona Halep a simțit nevoia de o schimbare radicală a look-ului și s-a lăsat pe mâna lui Sorin Stratulat, hairstylist-ul vedetelor din România. Tenismena a fost foarte încântată de rezultat, iar la final s-a fotografiat alături de haistylist.

Simona Halep a renunțat la părul blond pentru o nuanță de brunet. Internauții nici nu au recunoscut-o în primă fază, dar după câteva momente, când și-au dat seama despre cine e vorba, au complimentat-o.

„Ce bine îi stă asa! Felicitări!”, „Foarte frumoasă, îi stătea mai bine blondă, dar sa fie sănătoasă și voioasă, pupici!”, „Doi frumoși”, „Perfectă”, „Ce păr sănătos, natural, superb! Felicitări! E frumoasă”, „Ce frumoasă”, „Wow”, „Superb”, au scris internauții la fotografiile cu schimbarea de

Simona Halep a trecut printr-o perioadă dificilă în ultimul an, din cauza scandalului de dopaj în care a fost implicată. Luna trecută, Tribunalul Arbitral de Sport a venit cu sentința finală, iar ea a avut o primă reacție.

După ce luna trecută Tribunalul Arbitral de Sport a venit cu sentința finală, în cazul scandalului de dopaj al Simonei Halep, sportiva a avut o primă reacție.

„De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea. Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. (…) Abia aștept să mă întorc în circuit”, a transmis Simona Halep, potrivit euronews.