Toni Iuruc a trecut peste despărțirea de Simona Halep, așa cum o dovedește imaginile apărute recent în spațiul public. Omul de afaceri a apărut în compania unei brunete despre care presa mondenă spune că ar fi noua cucerire a fostului soț al Simonei Halep.

Cine ar fi noua parteneră a lui Toni Iuruc

Toni Iuruc s-a afişat alături de posibila sa parteneră de viaţă în zona Floreasca. Acolo ambii au părut destul de joviali având alături de ei un alt cuplu care le-a ţinut de urât.

Au plecat ultimii şi s-au îndreptat apoi spre o locaţie de pe Calea Moşilor. Toţi cei 4 au urcat apoi într-unul dintre blocurile aflate pe artera intens circulată a Capitalei.

După ce s-au căsătorit civil în septembrie 2021, Simona Halep şi Toni Iuruc au anulat căsătoria religioasă programată în toamna trecută. Nu a fost vorba despre faptul că în planurile celor doi ar fi apărut o situaţie neprevăzută. Ci, din contră că ei au căzut de comun acord ca drumurile lor să se despartă. Rică Raducanu a comentat cu umor schimbarea neaşteptată din viaţa Simonei Halep.

Foștii iubiți ai celor doi proaspeți foști soți Simona Halep și Toni Iuruc

Omul de afaceri machidon a mai fost căsătorit de două ori. De prima soție, Arina, de profesie model, și cu care are un copil, s-a despărțit relativ repede, iar de a doua, Liana, a divorţat după ce aceasta l-a înşelat şi chiar a rămas gravidă cu amantul.

Lista foştilor iubiţi ai Simonei Halep a început cu Andrei Mlendea. Pe atunci, sportiva era la vârsta majoratului, dar acest lucru nu a fost un impediment.

Legătura cu cel care i-a fost antrenor a durat până undeva prin 2013. Cel mai mult s-a scris că Simona ar fi avut o relație cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, unul dintre apropiații finanțatorului de la FCSB, Gigi Becali. Despre povestea lor de dragoste a vorbit chiar bunica sportivei.

În 2015, au apărut informații că Simona Halep și-a găsit un nou iubit, Sorin Marin, un tânăr afacerist în vârstă de 26 de ani la acea vreme.

Au apărut mai multe fotografii cu ei în ipostaze tandre, iar apropiaţii au spus că era nelipsit de la turneele ei, dar relaţia s-a stins la fel de repede cum a și apărut.